Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-20 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14299
USA Fighters Ankle Breakers FC
5311-l Tactiek 442
49% Balbezit 51%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 41.8
formidable Schieten average
formidable Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Murgovan geeft een hoge lob. İlkateş geeft een lange en hoge pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Lucas speelt de bal door. Paliński heeft problemen om de bal te vangen. Paliński met een sublieme pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

4e minuut.
İlkateş met de inworp. de la Flor kan de bal niet met de borst controleren. Dutertre bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Ankle Breakers FC 1:0

6e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Murgovan heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Lucas onderschept slim de pass. Lucas speelt de bal door. İlkateş geeft een hoge lob. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Anh Đức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Ankle Breakers FC 2:0

11e minuut.
Mojżysz speelt de bal door. Callegari geeft een lange en hoge pass. Jasnić probeert de bal aan de voet te houden. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş speelt de bal door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Paliński probeert naar een medespeler te passen. Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Anh Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Ankle Breakers FC 3:0

32e minuut.
Jasnić passt de bal zonder na te denken. Paliński met een sublieme pass. İlkateş speelt de bal door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Ventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventura passt de bal zonder na te denken. De Augustinis rent richting de bal. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş draait met de bal, schiet en ... Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Ankle Breakers FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 24%, Ankle Breakers FC 76%.
USA Fighters - Ankle Breakers FC 4:0

46e minuut.
Świężawski rent richting de bal. Paliński speelt de bal door. Jasnić speelt de bal door. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Augustinis geeft een hoge lob. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dutertre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paliński rent richting de bal. Paliński draait met de bal, schiet en ... Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Jasnić geeft een hoge lob. Paliński kopt de bal weg. Daar is De Augustinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. Anh Đức bokst de bal weg.

79e minuut.
Jasnić met een sublieme pass. Klungelig pakt Paliński de bal. Paliński met een sublieme pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 14%, Ankle Breakers FC 86%.
USA Fighters - Ankle Breakers FC 4:0