Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Marauders FC
Normal Tactiek 3-5-2 Var1
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten excellent
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:1

4e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Nunez probeert naar een medespeler te passen. Castanza is nu in balbezit. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Motzer de bal. Motzer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De Page probeert naar een medespeler te passen. Singh is nu in balbezit. Singh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:2

13e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ geeft een lange en hoge pass. Tulus springt en kopt de bal. Vanney bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:3

15e minuut.
Tylikowski onderschept slim de pass. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Motzer met een sublieme pass. Singh probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:4

26e minuut.
Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:5

29e minuut.
Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica met een sublieme pass. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:6

32e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus passt de bal met de wreef. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:7

35e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał geeft een hoge lob. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
McCormick geeft een lange en hoge pass. De Page kopt de bal weg. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:8

37e minuut.
Noonan met een sublieme pass. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Brand geeft de bal voor. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De Page kopt de bal weg. Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Singh speelt de bal door. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:9

39e minuut.
Bolton passt de bal met de wreef. Castanza speelt de bal door. Klungelig pakt Blake de bal. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:10

45e minuut.
Joneѕ passt de bal zonder na te denken. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 82%, Marauders FC 18%.
nvd123s FC - Marauders FC 0:10

47e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:11

50e minuut.
Tulus met een sublieme pass. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ geeft een hoge lob. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:12

51e minuut.
Joneѕ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marshall komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Singh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzo begaat een overtreding. Singh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Page met een snel genomen vrije trap. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:13

63e minuut.
Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanney probeert naar een medespeler te passen. Motzer kopt de bal weg. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:14

70e minuut.
Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh rent richting de bal. Singh probeert naar een medespeler te passen. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Brand geeft de bal voor. Przystał kopt de bal weg. Klungelig pakt Nunez de bal. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:15

74e minuut.
Tylikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hamilton de bal. Hamilton met een sublieme pass. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hamilton geeft de bal voor. Marshall rent richting de bal. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:16

80e minuut.
Inworp. Motzer met een snelle inworp. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:17

82e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Nunez passt de bal in één keer door. Marshall rent richting de bal. Singh rent richting de bal. Singh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Motzer passt de bal met de wreef. Marshall is nu in balbezit. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh schiet op doel. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:18

86e minuut.
De Page rent richting de bal. De Page probeert naar een medespeler te passen. Singh probeert naar een medespeler te passen. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica geeft de bal voor. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:19

90e minuut.
Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh passt de bal in één keer door. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Marauders FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 88%, Marauders FC 12%.
nvd123s FC - Marauders FC 0:20