Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC nvd123s FC
3-5-2 Var1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
45 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 17
excellent Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dixon geeft de bal voor. Brand kopt de bal weg. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pawlica passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Page de bal. De Page probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tulus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maryška rent richting de bal. Maryška passt de bal met de wreef. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - nvd123s FC 1:0

7e minuut.
Hamilton passt de bal zonder na te denken. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus passt de bal met de wreef. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Joneѕ passt de bal zonder na te denken. Pawlica rent richting de bal. Pawlica passt de bal zonder na te denken. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De Page passt de bal met de wreef. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Đình Văn met een sublieme pass. Joneѕ heeft problemen om de bal te vangen. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - nvd123s FC 2:0

21e minuut.
De Page is nu in balbezit. De Page passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Joneѕ probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Maryška geeft een hoge lob. Blake probeert de bal met de borst te controleren. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Đình Văn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tulus kopt de bal weg. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - nvd123s FC 3:0

24e minuut.
Przystał rent richting de bal. Przystał speelt de bal door. De Page is nu in balbezit. De Page geeft een lange en hoge pass. Tulus maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - nvd123s FC 4:0

27e minuut.
Tulus met een sublieme pass. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel. Blake probeert de bal aan de voet te houden. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - nvd123s FC 5:0

27e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Bolton rent richting de bal. Tulus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulus krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. Vanney trapt de bal weg van het doel. Pawlica kopt de bal weg. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Page met de inworp. Klungelig pakt Pawlica de bal. Maryška geeft een lange en hoge pass. Tulus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. De Page rent richting de bal. De Page passt de bal met de wreef. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vanney trapt de bal weg. Đình Văn kopt de bal weg. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamilton speelt de bal door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus geeft een lange en hoge pass. Joneѕ springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica met een sublieme pass. Joneѕ heeft problemen om de bal te vangen. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 25%, nvd123s FC 75%.
Marauders FC - nvd123s FC 5:0

46e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Joneѕ onderschept slim de pass. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Blake speelt de bal door. Maryška rent richting de bal. Maryška passt de bal met de wreef. De Page rent richting de bal. De Page geeft een lange en hoge pass. Vanney bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Tulus de bal. Pawlica met een sublieme pass. Hamilton speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Đình Văn geeft de bal voor. Inworp. Noonan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolton rent richting de bal. Bolton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hamilton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Joneѕ probeert naar een medespeler te passen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - nvd123s FC 6:0

70e minuut.
De Page geeft de bal voor. Castanza kopt de bal weg. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De Page geeft een hoge lob. Tulus kopt de bal weg. Blake heeft problemen om de bal te vangen. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vanney trapt de bal weg. Bolton kopt de bal weg. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Castanza geeft een hoge lob. Whitley is nu in balbezit. Whitley geeft een hoge lob. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pawlica rent richting de bal. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton passt de bal in één keer door. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Joneѕ schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ passt de bal in één keer door. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus verovert de bal door een tackle van achteren. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanney speelt de bal door. McCormick kopt de bal weg. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Pawlica passt de bal zonder na te denken. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton passt de bal in één keer door. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Hamilton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đình Văn is nu in balbezit. Đình Văn geeft een lange en hoge pass. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - nvd123s FC 7:0

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney trapt de bal weg. Pawlica kopt de bal weg. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vanney trapt de bal weg. Hamilton kopt de bal weg. Pawlica speelt de bal door. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Vanney bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 19%, nvd123s FC 81%.
Marauders FC - nvd123s FC 7:0