Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC FC FCSB1985
442 Tactiek aparare
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


18e minuut.
Althof geeft een lange en hoge pass. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen passt de bal zonder na te denken. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Leclère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Milinković probeert naar een medespeler te passen. Guglielmone rent richting de bal. Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Borczuch is nu in balbezit. Borczuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş passt de bal met de wreef. Borgo rent richting de bal. Borgo schiet op doel. Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Borczuch met een sublieme pass. Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - FC FCSB1985 1:0

33e minuut.
Śniadecki rent richting de bal. Bolchiş verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Borgo rent richting de bal. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski passt de bal in één keer door. Daar is Karalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 40%, FC FCSB1985 60%.
Universitario FC - FC FCSB1985 1:0

61e minuut.
Śniadecki met een snelle inworp. Borgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgo geeft een lange en hoge pass. Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Grün krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitario FC - FC FCSB1985 1:1

68e minuut.
Borgo is nu in balbezit. Śniadecki geeft de bal voor. Bolchiş controleert de bal met de borst. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Stamatoiu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Karalus kopt de bal weg. Guglielmone heeft problemen om de bal te vangen. Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Borczuch rent richting de bal. Borczuch draait met de bal, schiet en ... Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 52%, FC FCSB1985 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitario FC - FC FCSB1985 1:1