Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Megara FC
Friendly Tactiek 352 Mod
46% Balbezit 54%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 63
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 44.1
adequate Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen poor


1e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saberhagen neemt de hoekschop. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Niewczas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Niewczas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silber is nu in balbezit. Silber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:1

5e minuut.
Pikulec speelt de bal door. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silber de bal. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:2

6e minuut.
Díaz González heeft problemen om de bal te vangen. Schlageter onderschept slim de pass. Schlageter met een sublieme pass. Klungelig pakt Camuñas de bal. Camuñas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Niewczas met een harde bal richting middenveld. Schlageter kopt de bal weg. Klungelig pakt Silber de bal. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:3

9e minuut.
Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap. Niewczas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:4

11e minuut.
Paszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Silber is nu in balbezit. Silber speelt de bal door. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:5

13e minuut.
Camuñas kan de bal niet met de borst controleren. Camuñas probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Niewczas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:6

15e minuut.
Grover rent richting de bal. Grover geeft de bal voor. Saberhagen met een sublieme pass. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Paszczyszyn passt de bal in één keer door. Camuñas rent richting de bal. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap. Niewczas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:7

18e minuut.
Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saberhagen passt de bal met de wreef. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel. Niewczas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:8

19e minuut.
Saberhagen met de inworp. Paszczyszyn met een sublieme pass. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap. Niewczas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Paszczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:9

21e minuut.
Gawinecki met de inworp. Saberhagen is nu in balbezit. Saberhagen passt de bal in één keer door. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel. Niewczas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:10

23e minuut.
Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn passt de bal met de wreef. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber draait met de bal, schiet en ... Niewczas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:11

25e minuut.
Paszczyszyn passt de bal zonder na te denken. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter passt de bal met de wreef. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Camuñas rent richting de bal. Camuñas geeft een hoge lob. Paszczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Paszczyszyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niewczas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Daar is Talpăiute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlageter rent richting de bal. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silber de bal. Silber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Niewczas met een harde bal richting middenveld. Talpăiute kopt de bal weg. Silber is nu in balbezit. Silber draait met de bal, schiet en ... Niewczas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:12

30e minuut.
Saberhagen met de inworp. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter passt de bal in één keer door. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:13

31e minuut.
Niewczas met een sublieme pass. Talpăiute kopt de bal weg. Paszczyszyn is nu in balbezit. Silber rent richting de bal. Silber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niewczas met een harde bal richting middenveld. Talpăiute kopt de bal weg. Camuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Camuñas schiet op doel. Niewczas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:14

33e minuut.
Niewczas speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saberhagen met de inworp. Daar is Paszczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camuñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silber probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:15

39e minuut.
Saberhagen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paszczyszyn speelt de bal door. Silber rent richting de bal. Silber schiet op doel. Niewczas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:16

41e minuut.
Goossens is nu in balbezit. Talpăiute verovert de bal door een tackle van achteren. Talpăiute met een sublieme pass. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap. Niewczas bokst de bal weg. Klungelig pakt Paszczyszyn de bal. Paszczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:17

43e minuut.
Paszczyszyn is nu in balbezit. Grover legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paszczyszyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paszczyszyn neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:18

44e minuut.
Silber is nu in balbezit. Silber speelt de bal door. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 94%, Megara FC 6%.
Monstarrs - Megara FC 0:19

47e minuut.
Silber speelt de bal door. Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute kopt de bal weg. Daar is Silber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silber draait met de bal, schiet en ... Niewczas bokst de bal weg. Schlageter heeft problemen om de bal te vangen. Schlageter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:20

49e minuut.
Wardziński probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Saberhagen met een snelle inworp. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Paszczyszyn speelt de bal door. Camuñas speelt de bal door. Schlageter speelt de bal door. Klungelig pakt Paszczyszyn de bal. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:21

52e minuut.
Saberhagen speelt de bal door. Daar is Schlageter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silber rent richting de bal. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:22

53e minuut.
Saberhagen kopt de bal weg. Talpăiute met een sublieme pass. Camuñas heeft problemen om de bal te vangen. Camuñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... Niewczas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:23

57e minuut.
Grover onderschept slim de pass. Schlageter speelt de bal door. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:24

58e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Paszczyszyn de bal onder controle te krijgen. Talpăiute is nu in balbezit. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:25

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paszczyszyn met de inworp. Klungelig pakt Schlageter de bal. Schlageter geeft een lange en hoge pass. Silber krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:26

61e minuut.
Saberhagen met de inworp. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn geeft een hoge lob. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:27

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saberhagen zal de hoekschop nemen. Niewczas probeert naar een medespeler te passen. Talpăiute kopt de bal weg. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:28

65e minuut.
Díaz González kopt de bal weg. Daar is Talpăiute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talpăiute met een sublieme pass. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap. Niewczas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Paszczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gawinecki rent richting de bal. Camuñas is nu in balbezit. Camuñas met een sublieme pass. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel. Niewczas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Goossens kopt de bal weg. Gawinecki probeert naar een medespeler te passen. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pikulec passt de bal met de wreef. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel. Niewczas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camuñas met een snelle inworp. Daar is Schlageter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlageter passt de bal met de wreef. Silber rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Niewczas met een harde bal richting middenveld. Camuñas rent richting de bal. Camuñas passt de bal zonder na te denken. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Silber schiet op doel. Niewczas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:29

78e minuut.
Silber is nu in balbezit. Silber passt de bal met de wreef. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Niewczas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:30

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Short komt het veld opgelopen. Camuñas met een snelle inworp. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... Niewczas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camuñas neemt de hoekschop. Short bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:31

82e minuut.
Camuñas neemt de hoekschop. Paszczyszyn heeft problemen om de bal te vangen. Paszczyszyn passt de bal in één keer door. Short bereikt de bal nog maar net als eerste. Short haalt uit met een fantastische trap. Niewczas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Short is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:32

84e minuut.
Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan speelt de bal door. Inworp. Camuñas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paszczyszyn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saberhagen neemt de hoekschop. Klungelig pakt Schlageter de bal. Schlageter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gawinecki speelt de bal door. Schlageter rent richting de bal. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Niewczas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Short rent richting de bal. Short draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:33

89e minuut.
Talpăiute controleert de bal met de borst. Talpăiute probeert naar een medespeler te passen. Short bereikt de bal nog maar net als eerste. Short draait met de bal, schiet en ... Niewczas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Megara FC 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 95%, Megara FC 5%.
Monstarrs - Megara FC 0:34