Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Monstarrs
532 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 49.2
good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Rozan speelt de bal door. Niewczas rent richting de bal. Niewczas met een sublieme pass. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Łagódka passt de bal in één keer door. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zsebe rent richting de bal. Gawinecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zsebe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niewczas neemt een korte aanloop naar de penalty stip. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Klungelig pakt Kubič de bal. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schlageter komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balaguer is nu in balbezit. Balaguer geeft een hoge lob. Imbrogno heeft problemen om de bal te vangen. Profiş speelt de bal door. Schlageter geeft de bal voor. Szulgo bokst de bal weg. Paszczyszyn is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Monstarrs 1:0

34e minuut.
Piqueras geeft een hoge lob. Zsebe kopt de bal weg. Daar is Branan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gawinecki de bal. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe passt de bal zonder na te denken. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka speelt de bal door. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Zsebe is nu in balbezit. Paszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Paszczyszyn speelt de bal door. Daar is Camuñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camuñas geeft een lange en hoge pass. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Profiş rent richting de bal. Imbrogno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Profiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Großstück komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 45%, Monstarrs 55%.
Megara FC - Monstarrs 1:0

47e minuut.
Zsebe verovert de bal door een tackle van achteren. Zsebe passt de bal in één keer door. Niewczas rent richting de bal. Niewczas draait met de bal, schiet en ... Imbrogno probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Gaivota probeert naar een medespeler te passen. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe geeft een hoge lob. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwaniuk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Iwaniuk rent richting de bal. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Niewczas de bal. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 57%, Monstarrs 43%.
Megara FC - Monstarrs 1:0