Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Wayne Rockets
flat four Tactiek big b
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten excellent
good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Adams met een sublieme pass. Walton rent richting de bal. Walton geeft de bal voor. Villalba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pandelescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Utley zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Wayne Rockets 0:1

12e minuut.
Vrabie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăgănescu. Vrabie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villalba springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hutai probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Utley is nu in balbezit. Utley passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chula Vista United - Wayne Rockets 1:1

22e minuut.
Eisenhower verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenhower passt de bal in één keer door. Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton geeft de bal voor. Adams springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Utley probeert naar een medespeler te passen. Mitruś met een sublieme pass. Lerch is nu in balbezit. Lerch geeft een lange en hoge pass. Vörös springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Durden met een snelle inworp. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Wayne Rockets 1:2

40e minuut.
Nawoj verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie onderschept slim de pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Wayne Rockets 1:3

41e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 62%, Wayne Rockets 38%.
Chula Vista United - Wayne Rockets 1:3

76e minuut.
Daar is Van Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Sam geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mitruś met een snelle inworp. Lerch geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Wayne Rockets 2:3

77e minuut.
Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traeger rent richting de bal. Traeger passt de bal in één keer door. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu speelt de bal door. Hutai rent richting de bal. Hutai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Utley de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Traeger met een sublieme pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal met de wreef. Durden geeft de bal voor. Villalba springt en kopt de bal. Paal!

89e minuut.
Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai onderschept slim de pass. Hutai passt de bal in één keer door. Vörös rent richting de bal. Vörös schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Adams controleert de bal met de borst. Faliński rent richting de bal. Adams is nu in balbezit. Adams geeft een hoge lob. Villalba rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 44%, Wayne Rockets 56%.
Chula Vista United - Wayne Rockets 2:3