Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-15 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23205
USA Fighters bootlickers
442cl Tactiek 523
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 52.7
outstanding Schieten solid
excellent Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor is nu in balbezit. Storey onderschept slim de pass. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi schiet op doel. Kreis bokst de bal weg. Paal!

4e minuut.
Inworp. Choiński met de inworp. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Joseph rent richting de bal. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor speelt de bal door. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ardenghi is nu in balbezit. Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Storey probeert naar een medespeler te passen. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas met een sublieme pass. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lucas met een sublieme pass. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een lange en hoge pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - bootlickers 1:0

31e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal met de wreef. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft de bal voor. Ardenghi springt en kopt de bal. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
İlkateş geeft een hoge lob. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buckner is nu in balbezit. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ardenghi passt de bal zonder na te denken. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Choiński geeft een lange en hoge pass. de la Flor is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Joseph ... Strafschop! Joseph krijgt een gele kaart. de la Flor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ardenghi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - bootlickers 2:0

44e minuut.
Choiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Murdzak de bal. Murdzak geeft een lange en hoge pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 38%, bootlickers 62%.
USA Fighters - bootlickers 2:0

46e minuut.
Inworp. Jasnić met een snelle inworp. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft de bal voor. de la Flor springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ardenghi is nu in balbezit. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - bootlickers 3:0

50e minuut.
de la Flor rent richting de bal. de la Flor passt de bal met de wreef. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - bootlickers 4:0

54e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel. Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - bootlickers 5:0

66e minuut.
İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Dombrowski onderschept slim de pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
de la Flor rent richting de bal. de la Flor geeft een hoge lob. Daar is Storey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ivy kopt de bal weg. Ventura heeft problemen om de bal te vangen. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić passt de bal zonder na te denken. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Jasnić rent richting de bal. Jasnić passt de bal in één keer door. Dombrowski is nu in balbezit. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ivy probeert de bal met de borst te controleren. Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas met een sublieme pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Kreis bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Pierce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft een lange en hoge pass. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 31%, bootlickers 69%.
USA Fighters - bootlickers 5:0