Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC Team Cape Coral
442 Tactiek 1 Attack
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Ugalde passt de bal met de wreef. Kuczen geeft een hoge lob. Dutertre bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński onderschept slim de pass. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonino speelt de bal door. Sutter rent richting de bal. Sutter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Augustinis de bal onder controle te krijgen. Anh Đức bokst de bal weg.

21e minuut.
Hobai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manolou komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kuczen geeft een hoge lob. Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonino speelt de bal door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Głąbiński is nu in balbezit. McCoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Głąbiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Dutertre passt de bal zonder na te denken. Turtă met een sublieme pass. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. Megyeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Team Cape Coral 1:0

40e minuut.
Daar is Ugalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsel is nu in balbezit. Ugalde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amsel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amsel kan niet meer verder spelen. McCloud komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Drabczyk passt de bal zonder na te denken. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael passt de bal met de wreef. McCloud is nu in balbezit. McCloud haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Murgovan passt de bal in één keer door. Daar is Manolou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolou probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Anh Đức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 61%, Team Cape Coral 39%.
Ankle Breakers FC - Team Cape Coral 1:0

46e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Manolou onderschept slim de pass. Manolou speelt de bal door. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. Anh Đức bokst de bal weg.

47e minuut.
Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap. Dutertre probeert de bal aan de voet te houden. Głąbiński springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ankle Breakers FC - Team Cape Coral 1:1

55e minuut.
McCoy is nu in balbezit. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter onderschept slim de pass. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Qasımoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is De Augustinis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Team Cape Coral 1:2

65e minuut.
Dutertre onderschept slim de pass. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Leonino met de inworp. Qasımoğlu geeft de bal voor. McCoy heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 77%, Team Cape Coral 23%.
Ankle Breakers FC - Team Cape Coral 1:2