Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC nvd123s FC
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 18.2
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Karalus heeft problemen om de bal te vangen. Milinković is nu in balbezit. Karalus probeert naar een medespeler te passen. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Guzmán onderschept slim de pass. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Klungelig pakt Karalus de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 1:0

14e minuut.
Milinković probeert naar een medespeler te passen. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus met een sublieme pass. Gerba heeft problemen om de bal te vangen. Gerba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Karalus heeft problemen om de bal te vangen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus onderschept slim de pass. Karalus schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 2:0

17e minuut.
Gerba is nu in balbezit. Guzmán met een sublieme pass. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Milinković geeft de bal voor. Klungelig pakt Blake de bal. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 3:0

22e minuut.
Gerba kopt de bal weg. Klungelig pakt Karalus de bal. McCormick rent richting de bal. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 4:0

25e minuut.
Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski geeft een lange en hoge pass. Milinković geeft een lange en hoge pass. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus passt de bal zonder na te denken. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Milinković heeft problemen om de bal te vangen. Milinković geeft de bal voor. Gerba rent richting de bal. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Izzo rent richting de bal. Karalus rent richting de bal. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus onderschept slim de pass. Karalus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
McCormick rent richting de bal. Karalus onderschept slim de pass. Karalus passt de bal zonder na te denken. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski geeft een hoge lob. Karalus controleert de bal met de borst. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 5:0

42e minuut.
Nunez rent richting de bal. Nunez met een sublieme pass. Guzmán speelt de bal door. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 27%, nvd123s FC 73%.
Universitario FC - nvd123s FC 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Karalus de bal. Karalus passt de bal zonder na te denken. Guzmán met een sublieme pass. Gerba heeft problemen om de bal te vangen. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski geeft een hoge lob. Karalus is nu in balbezit. Karalus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone onderschept slim de pass. Guglielmone geeft een lange en hoge pass. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel. Vanney bokst de bal weg. Daar is Karalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 6:0

52e minuut.
Blake probeert naar een medespeler te passen. Izzo is nu in balbezit. Izzo passt de bal in één keer door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Karalus rent richting de bal. Karalus geeft een hoge lob. Guzmán rent richting de bal. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Vanney met een harde bal richting middenveld. Slavkovski kopt de bal weg. Gerba rent richting de bal. Gerba haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 7:0

63e minuut.
Izzo rent richting de bal. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal in één keer door. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Karalus de bal. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 8:0

65e minuut.
Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski met een sublieme pass. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 9:0

69e minuut.
Althof probeert naar een medespeler te passen. Milinković rent richting de bal. Milinković passt de bal met de wreef. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 10:0

74e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal met de wreef. Gerba heeft problemen om de bal te vangen. Gerba schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 11:0

84e minuut.
Merkiewski is nu in balbezit. Noonan onderschept slim de pass. Noonan met een sublieme pass. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Milinković probeert de bal met de borst te controleren. McCormick rent richting de bal. Milinković onderschept slim de pass. Milinković geeft een hoge lob. Gerba maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karalus is nu in balbezit. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - nvd123s FC 12:0

89e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán speelt de bal door. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 16%, nvd123s FC 84%.
Universitario FC - nvd123s FC 12:0