Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Universitario FC
Normal Tactiek 442
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Guglielmone rent richting de bal. Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Slavkovski geeft een hoge lob. Karalus is nu in balbezit. Karalus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:1

4e minuut.
Guglielmone met een sublieme pass. Slavkovski probeert de bal met de borst te controleren. Slavkovski geeft de bal voor. Gerba is nu in balbezit. Gerba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney trapt de bal weg van het doel. Guglielmone kopt de bal weg. Klungelig pakt Karalus de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Slavkovski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Izzo de bal. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Guzmán kopt de bal weg. Karalus probeert de bal met de borst te controleren. Guglielmone met een sublieme pass. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Slavkovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guglielmone de bal. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blake kopt de bal weg. Guglielmone rent richting de bal. Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Milinković geeft een hoge lob. Gerba springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Castanza de bal. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gordon kopt de bal weg. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een hoge lob. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Milinković met een sublieme pass. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanza is nu in balbezit. Gerba onderschept slim de pass. Gerba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:2

28e minuut.
Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski speelt de bal door. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:3

30e minuut.
Bolton rent richting de bal. Gerba onderschept slim de pass. Guglielmone met een sublieme pass. Karalus is nu in balbezit. Karalus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney trapt de bal weg. Klungelig pakt Izzo de bal. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een lange en hoge pass. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slavkovski met de inworp. Brand is nu in balbezit. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Blake trapt de bal weg. De La Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Peña geeft een hoge lob. Karalus kan de bal niet met de borst controleren. Karalus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gerba de bal. Gerba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Slavkovski de bal. Slavkovski passt de bal zonder na te denken. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba geeft een hoge lob. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:5

43e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Gerba onderschept slim de pass. Gerba met een sublieme pass. Karalus is nu in balbezit. Karalus draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Vanney trapt de bal weg. Daar is Karalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 86%, Universitario FC 14%.
nvd123s FC - Universitario FC 0:6

58e minuut.
Bolton kopt de bal weg. Nunez met een sublieme pass. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Althof met een sublieme pass. Guglielmone is nu in balbezit. Guglielmone met een sublieme pass. Karalus is nu in balbezit. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:7

61e minuut.
Milinković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guglielmone geeft een hoge lob. Brand kopt de bal weg. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Slavkovski speelt de bal door. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Daar is Milinković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milinković geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Nunez is nu in balbezit. Nunez passt de bal in één keer door. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Althof is nu in balbezit. Althof met een sublieme pass. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:8

72e minuut.
Karalus rent richting de bal. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft de bal voor. Gerba kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vanney trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Guglielmone de bal. Guglielmone kopt de bal weg. Gerba rent richting de bal. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski met een sublieme pass. Karalus rent richting de bal. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:9

80e minuut.
Izzo rent richting de bal. Karalus is nu in balbezit. Karalus passt de bal met de wreef. Milinković rent richting de bal. Milinković geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Slavkovski passt de bal zonder na te denken. Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blake de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Slavkovski speelt de bal door. Karalus is nu in balbezit. Gerba rent richting de bal. Karalus is nu in balbezit. Karalus draait met de bal, schiet en ... Paal! Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Universitario FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 87%, Universitario FC 13%.
nvd123s FC - Universitario FC 0:10