Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC FC FCSB1985
3-5-2 Var1 Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 47
solid Schieten good
solid Passen adequate
average Verdedigen very good


6e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh passt de bal met de wreef. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Páez geeft een hoge lob. Inworp. Motzer met de inworp. De Page bereikt de bal nog maar net als eerste. De Page geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Samman geeft een hoge lob. Tylikowski kopt de bal weg. Pawlica speelt de bal door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Đình Văn rent richting de bal. Đình Văn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - FC FCSB1985 1:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert De Page de bal onder controle te krijgen. Tulus kopt de bal weg. Melis heeft problemen om de bal te vangen. Singh rent richting de bal. Singh schiet op doel. San Nicolas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał is nu in balbezit. Przystał geeft de bal voor. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 39%, FC FCSB1985 61%.
Marauders FC - FC FCSB1985 1:0

56e minuut.
Inworp. Oudin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Đình Văn rent richting de bal. Singh is nu in balbezit. Singh passt de bal zonder na te denken. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Samman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Przystał geeft een lange en hoge pass. Tulus rent richting de bal. Tulus passt de bal zonder na te denken. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Der Ohanessian komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 41%, FC FCSB1985 59%.
Marauders FC - FC FCSB1985 1:0