Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs Team Cape Coral
A TEAM UNV 2W Tactiek 1 Attack
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 44.4
solid Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński passt de bal in één keer door. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsebe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarantowicz rent richting de bal. Imbrogno verovert de bal door een tackle van achteren. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Großstück geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ugalde de bal. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Megyeri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - Team Cape Coral 1:0

28e minuut.
Imbrogno passt de bal met de wreef. Zsebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe passt de bal in één keer door. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 56%, Team Cape Coral 44%.
Monstarrs - Team Cape Coral 1:0

61e minuut.
Imbrogno rent richting de bal. Niewczas rent richting de bal. Imbrogno met een sublieme pass. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Megyeri trapt de bal weg van het doel. Szemoński kopt de bal weg. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Piqueras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tarantowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarantowicz met een snel genomen vrije trap. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monstarrs - Team Cape Coral 1:1

71e minuut.
Doeltrap. Iwaniuk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Zsebe met een snelle inworp. Kubič geeft de bal voor. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szemoński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leonino kan de bal niet met de borst controleren. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Ugalde is nu in balbezit. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas passt de bal in één keer door. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Piqueras is nu in balbezit. Piqueras passt de bal in één keer door. Sutter rent richting de bal. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 42%, Team Cape Coral 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monstarrs - Team Cape Coral 1:1