Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United USA Fighters
flat four Tactiek 442cl
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Mitruś is nu in balbezit. Choiński onderschept slim de pass. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Jasnić geeft een lange en hoge pass. Ardenghi springt en kopt de bal. Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Nawoj probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jasnić neemt de hoekschop. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Zdebel bokst de bal weg.

18e minuut.
İlkateş geeft een hoge lob. Nawoj kopt de bal weg. Faliński heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. de la Flor passt de bal in één keer door. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Ardenghi de bal. Ałtyn is nu in balbezit. Ardenghi verovert de bal door een tackle van achteren. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Nawoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zdebel bokst de bal weg.

21e minuut.
Murdzak passt de bal met de wreef. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Lerch rent richting de bal. Jasnić verovert de bal door een tackle van achteren. Jasnić speelt de bal door. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faliński is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. İlkateş met een snelle inworp. Lucas geeft een lange en hoge pass. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ardenghi de bal. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İlkateş zal de hoekschop nemen. de la Flor springt en kopt de bal. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - USA Fighters 0:1

31e minuut.
de la Flor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rabello de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İlkateş neemt de hoekschop. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Choiński kopt de bal weg. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi rent richting de bal. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 74%, USA Fighters 26%.
Chula Vista United - USA Fighters 0:1

48e minuut.
Trujillo kopt de bal weg. Murdzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Choiński geeft een lange en hoge pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Callegari geeft een lange en hoge pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - USA Fighters 0:2

52e minuut.
de la Flor rent richting de bal. Rabello speelt de bal door. de la Flor heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor schiet op doel. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
de la Flor kopt de bal weg. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rabello krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mitruś is nu in balbezit. Choiński verovert de bal door een tackle van achteren. Choiński met een sublieme pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Klungelig pakt İlkateş de bal. İlkateş geeft de bal voor. Daar is Mitruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Faliński rent richting de bal. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş speelt de bal door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richards komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal zonder na te denken. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi springt en kopt de bal. Zdebel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Murdzak geeft de bal voor. Ardenghi kopt de bal weg. Richards is nu in balbezit. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Zdebel bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Górniak komt het veld opgelopen. Rycak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jasnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choiński rent richting de bal. Choiński passt de bal zonder na te denken. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Ventura geeft een hoge lob. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Zdebel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Drăgănescu kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vörös stond buitenspel. Mojżysz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor schiet op doel. Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 64%, USA Fighters 36%.
Chula Vista United - USA Fighters 0:2