Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-13 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16118
USA Fighters Chula Vista United
442cl Tactiek flat four
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.6 gemiddelde waardering 45.9
formidable Schieten very good
formidable Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Mojżysz neemt vlug de vrije trap. de la Flor controleert de bal met de borst. Mack rent richting de bal. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Faliński heeft problemen om de bal te vangen. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Chula Vista United 1:0

9e minuut.
Choiński speelt de bal door. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Mack is nu in balbezit. Mitruś verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Mojżysz geeft een lange en hoge pass. Mack kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński passt de bal in één keer door. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 29%, Chula Vista United 71%.
USA Fighters - Chula Vista United 1:0

51e minuut.
Callegari verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal in één keer door. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack draait met de bal, schiet en ... Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Chula Vista United 2:0

53e minuut.
İlkateş geeft de bal voor. Mack heeft problemen om de bal te vangen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Rabello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
İlkateş is nu in balbezit. Trujillo maakt een afschuwelijke overtreding. İlkateş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Callegari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Ałtyn is nu in balbezit. Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas probeert naar een medespeler te passen. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Chula Vista United 2:1

71e minuut.
Ventura speelt de bal door. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić passt de bal met de wreef. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lucas met een sublieme pass. Nawoj rent richting de bal. Nawoj geeft een lange en hoge pass. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Chula Vista United 3:1

77e minuut.
Dardano komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Jasnić met een snelle inworp. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński geeft een lange en hoge pass. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. Rabello probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Chula Vista United 4:1

83e minuut.
de la Flor passt de bal met de wreef. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack onderschept slim de pass. Mack schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rabello de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Chula Vista United 5:1

90e minuut.
Jasnić met de inworp. Mack probeert de bal met de borst te controleren. Ałtyn speelt de bal door. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 27%, Chula Vista United 73%.
USA Fighters - Chula Vista United 5:1