Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC bootlickers
3-5-2 Var1 Tactiek 523
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 48.4
excellent Schieten solid
solid Passen good
average Verdedigen solid


13e minuut.
Joneѕ rent richting de bal. Tyler begaat een overtreding. Joneѕ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maryška zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tulus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pawlica met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus passt de bal met de wreef. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Seikaly rent richting de bal. Singh onderschept slim de pass. Singh passt de bal zonder na te denken. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Singh passt de bal met de wreef. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Storey is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Singh probeert naar een medespeler te passen. Pawlica heeft problemen om de bal te vangen. Seikaly rent richting de bal. Pawlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlica geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh passt de bal in één keer door. Hamilton speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tyler is nu in balbezit. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal in één keer door. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 39%, bootlickers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marauders FC - bootlickers 0:0

54e minuut.
Beasley heeft problemen om de bal te vangen. Beasley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tylikowski de bal. Hamilton rent richting de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Andreazza trapt de bal weg van het doel. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal in één keer door. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - bootlickers 1:0

58e minuut.
De Page met de inworp. Maryška bereikt de bal nog maar net als eerste. Maryška passt de bal met de wreef. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Joneѕ stond buitenspel. Kreis neemt vlug de vrije trap. Singh kopt de bal weg. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Holmedal geeft de bal voor. Joneѕ kopt de bal weg. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - bootlickers 2:0

75e minuut.
De Page geeft de bal voor. Hilton kan de bal niet met de borst controleren. Joneѕ met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Singh speelt de bal door. Tulus is nu in balbezit. Pawlica rent richting de bal. Tulus is nu in balbezit. Tulus geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - bootlickers 3:0

89e minuut.
Hamilton kopt de bal weg. Andreazza speelt de bal door. Pawlica speelt de bal door. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 30%, bootlickers 70%.
Marauders FC - bootlickers 3:0