Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC Universitario FC
442 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 50.1
adequate Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Milinković met een sublieme pass. Gerba heeft problemen om de bal te vangen. Gerba passt de bal zonder na te denken. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Universitario FC 0:1

17e minuut.
Carmichael kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Gerba rent richting de bal. Gerba schiet op doel. Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Carmichael rent richting de bal. Carmichael passt de bal zonder na te denken. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş geeft de bal voor. Gerba krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Murgovan onderschept slim de pass. Murgovan speelt de bal door. Amsel is nu in balbezit. Amsel draait met de bal, schiet en ... Althof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cosby zal de hoekschop nemen. Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Universitario FC 0:2

29e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Gerba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Augustinis. De Augustinis krijgt een gele kaart. Gerba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guzmán komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De La Peña onderschept slim de pass. Althof geeft een lange en hoge pass. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba schiet op doel. Anh Đức bokst de bal weg. Karalus is nu in balbezit. Karalus draait met de bal, schiet en ... Paal! Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan geeft een lange en hoge pass. Guglielmone geeft de bal voor. Karalus rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 55%, Universitario FC 45%.
Ankle Breakers FC - Universitario FC 0:2

48e minuut.
Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán maakt een afschuwelijke overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bolchiş geeft een lange en hoge pass. De Augustinis geeft een hoge lob. Daar is De La Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De Augustinis met een sublieme pass. Drabczyk is nu in balbezit. Drabczyk passt de bal met de wreef. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Gerba rent richting de bal. Gerba schiet op doel. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Turtă rent richting de bal. Turtă passt de bal in één keer door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel schiet op doel. Althof probeert de bal aan de voet te houden. Kecker bokst de bal weg.

76e minuut.
Murgovan geeft de bal voor. Amsel is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Althof ... Strafschop! Directe rode kaart, Althof moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Althof schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Amsel raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmichael zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Slavkovski speelt de bal door. Karalus is nu in balbezit. Karalus passt de bal in één keer door. Gerba is nu in balbezit. Gerba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski geeft de bal voor. Guzmán met een sublieme pass. Daar is Karalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalus schiet op doel. Anh Đức bokst de bal weg.

82e minuut.
Milinković geeft de bal voor. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan speelt de bal door. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel. Kecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Dutertre kopt de bal weg. Klungelig pakt Turtă de bal. Turtă passt de bal zonder na te denken. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael schiet op doel. De bal raakt de paal. Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Universitario FC 1:2

88e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Dutertre rent richting de bal. Guzmán met een sublieme pass. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 46%, Universitario FC 54%.
Ankle Breakers FC - Universitario FC 1:2