Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC Ankle Breakers FC
442 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Karalus rent richting de bal. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guadalupe. Guadalupe krijgt een gele kaart. Amsel raakt geblesseerd tijdens het duel. Dutertre met een snel genomen vrije trap. Carmichael rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drabczyk neemt de hoekschop. Turtă is nu in balbezit. Amsel is nu in balbezit. Amsel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Riemel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gerba de bal. De Augustinis rent richting de bal. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Merkiewski kopt de bal weg. Guadalupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe passt de bal met de wreef. Karalus is nu in balbezit. Karalus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Funke bereikt de bal nog maar net als eerste. Funke geeft een lange en hoge pass. McCoy heeft problemen om de bal te vangen. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

16e minuut.
Karalus is nu in balbezit. Karalus probeert naar een medespeler te passen. De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba onderschept slim de pass. Gerba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Ankle Breakers FC 1:0

31e minuut.
De Augustinis verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Dutertre onderschept slim de pass. Karalus is nu in balbezit. Karalus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Funke kopt de bal weg. Gerba rent richting de bal. Dutertre verovert de bal door een tackle van achteren. Dutertre geeft de bal voor. Drabczyk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 41%, Ankle Breakers FC 59%.
Universitario FC - Ankle Breakers FC 1:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funke met een snelle inworp. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski geeft een lange en hoge pass. Karalus geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Daar is Gerba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Ankle Breakers FC 2:0

51e minuut.
Guadalupe met een sublieme pass. Gerba rent richting de bal. Gerba schiet op doel. McCoy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Ankle Breakers FC 3:0

59e minuut.
Drabczyk is nu in balbezit. Guglielmone verovert de bal door een tackle van achteren. Guglielmone speelt de bal door. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Guadalupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świężawski is nu in balbezit. Guglielmone onderschept slim de pass. Guglielmone geeft een lange en hoge pass. Gerba springt en kopt de bal. Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Riemel met een snelle inworp. Guadalupe geeft een hoge lob. Klungelig pakt McCoy de bal. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 47%, Ankle Breakers FC 53%.
Universitario FC - Ankle Breakers FC 3:0