Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Wayne Rockets
Normal Tactiek big b
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39.3
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Brand rent richting de bal. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:1

7e minuut.
Brand rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Adams probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vrabie de bal. Vrabie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:2

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adams kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Utley passt de bal in één keer door. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams onderschept slim de pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:3

14e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo geeft een hoge lob. Adams kopt de bal weg. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Eisenhower met een sublieme pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:4

16e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Blake de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Vrabie geeft de bal voor. Villalba speelt de bal door. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams draait met de bal, schiet en ... Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Noonan met een snelle inworp. Nunez rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:5

27e minuut.
Eisenhower verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie met een sublieme pass. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Nunez passt de bal in één keer door. Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton geeft een hoge lob. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vanney probeert naar een medespeler te passen. Villalba kopt de bal weg. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:6

35e minuut.
Vrabie speelt de bal door. Villalba rent richting de bal. Villalba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adams de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Nunez de bal. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gordon kopt de bal weg. Inworp. Durden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams kan de bal niet met de borst controleren. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba passt de bal met de wreef. Adams speelt de bal door. Vrabie rent richting de bal. Vrabie draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jay rent richting de bal. Monk verovert de bal door een tackle van achteren. Walton is nu in balbezit. Walton geeft de bal voor. Blake kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:7

42e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Adams haalt uit met een fantastische trap. Vanney met een sublieme pass. Traeger kopt de bal weg. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Izzo probeert de bal met de borst te controleren. Adams is nu in balbezit. Adams geeft de bal voor. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 86%, Wayne Rockets 14%.
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:8

47e minuut.
Vrabie kopt de bal weg. Daar is Villalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adams rent richting de bal. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:9

49e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams onderschept slim de pass. Adams probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Durden met een sublieme pass. Klungelig pakt Villalba de bal. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:10

54e minuut.
Utley geeft de bal voor. Durden met een sublieme pass. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Utley probeert naar een medespeler te passen. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bolton rent richting de bal. Walton onderschept slim de pass. Walton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Traeger passt de bal in één keer door. Vanney speelt de bal door. Durden kopt de bal weg. Klungelig pakt Adams de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:11

64e minuut.
Walton rent richting de bal. Walton geeft een lange en hoge pass. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ... Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:12

65e minuut.
Noonan controleert de bal met de borst. Durden rent richting de bal. Durden probeert naar een medespeler te passen. Adams probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vrabie speelt de bal door. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba geeft een hoge lob. Adams rent richting de bal. Adams schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Walton rent richting de bal. Traeger rent richting de bal. Traeger passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:13

72e minuut.
Walton is nu in balbezit. Walton speelt de bal door. Durden met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:14

74e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams geeft de bal voor. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:15

75e minuut.
Adams passt de bal met de wreef. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba onderschept slim de pass. Villalba draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Vrabie verovert de bal door een tackle van achteren. Vrabie speelt de bal door. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Durden speelt de bal door. Daar is Traeger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traeger probeert naar een medespeler te passen. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Traeger kopt de bal weg. Castanza heeft problemen om de bal te vangen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:16

85e minuut.
Traeger heeft problemen om de bal te vangen. Traeger passt de bal in één keer door. Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:17

90e minuut.
Brand is nu in balbezit. Durden verovert de bal door een tackle van achteren. Durden met een sublieme pass. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 87%, Wayne Rockets 13%.
nvd123s FC - Wayne Rockets 0:17