Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets nvd123s FC
big b Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Brand verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower geeft een lange en hoge pass. Adams rent richting de bal. Adams geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 1:0

4e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caray passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ... Vanney bokst de bal weg.

6e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu geeft een hoge lob. Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Noonan met een snelle inworp. Caray rent richting de bal. Caray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Durden geeft een lange en hoge pass. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castanza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 2:0

20e minuut.
Utley passt de bal in één keer door. Walton rent richting de bal. Walton passt de bal zonder na te denken. Vrabie rent richting de bal. Vrabie geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie rent richting de bal. Vrabie passt de bal in één keer door. Utley rent richting de bal. Utley geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Brand geeft een lange en hoge pass. Inworp. Durden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams rent richting de bal. Adams geeft de bal voor. Paal! Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ... Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 3:0

37e minuut.
Durden is nu in balbezit. Durden passt de bal zonder na te denken. Adams speelt de bal door. Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vrabie geeft de bal voor. Villalba probeert de bal aan de voet te houden. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 4:0

41e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vanney trapt de bal weg. Durden kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Castanza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 26%, nvd123s FC 74%.
Wayne Rockets - nvd123s FC 5:0

49e minuut.
Durden passt de bal met de wreef. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu geeft een hoge lob. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Villalba rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 6:0

51e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba geeft een lange en hoge pass. Adams is nu in balbezit. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 7:0

60e minuut.
Adams onderschept slim de pass. Adams geeft de bal voor. Vrabie rent richting de bal. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 8:0

63e minuut.
Durden heeft problemen om de bal te vangen. Durden geeft de bal voor. Blake kan de bal niet met de borst controleren. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 9:0

66e minuut.
Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Utley onderschept slim de pass. Utley speelt de bal door. Durden geeft de bal voor. Villalba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Nunez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caray is nu in balbezit. Traeger verovert de bal door een tackle van achteren. Traeger speelt de bal door. Vrabie geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 10:0

71e minuut.
Gordon met een sublieme pass. Caray rent richting de bal. Caray passt de bal zonder na te denken. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Walton is nu in balbezit. Walton passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adams de bal. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tomašák trapt de bal weg. Vrabie kopt de bal weg. Brand rent richting de bal. Villalba onderschept slim de pass. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vrabie onderschept slim de pass. Vrabie met een sublieme pass. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 11:0

84e minuut.
Utley kan de bal niet met de borst controleren. Utley probeert naar een medespeler te passen. Durden rent richting de bal. Durden geeft de bal voor. Villalba krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanney trapt de bal weg van het doel. Durden bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden geeft de bal voor. Villalba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Walton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walton passt de bal in één keer door. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - nvd123s FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 21%, nvd123s FC 79%.
Wayne Rockets - nvd123s FC 12:0