Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 Megara FC
Defend Tactiek 532
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 48
very good Schieten excellent
good Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Saberhagen speelt de bal door. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber passt de bal in één keer door. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Talpăiute passt de bal met de wreef. Camuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Camuñas probeert naar een medespeler te passen. Silber is nu in balbezit. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Megara FC 0:1

11e minuut.
Branan geeft een hoge lob. Śniadecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Talpăiute de bal. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Camuñas de bal. Camuñas passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Paszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... San Nicolas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pássaro rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saberhagen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silber springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Silber passt de bal in één keer door. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn schiet op doel. Regojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. San Nicolas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Camuñas geeft een hoge lob. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Megara FC 0:2

41e minuut.
Talpăiute kopt de bal weg. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter passt de bal met de wreef. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Páez de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regojević onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camuñas zal de hoekschop nemen. Śniadecki kopt de bal weg. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn schiet op doel. San Nicolas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Megara FC 0:3

43e minuut.
Samman passt de bal zonder na te denken. Melis speelt de bal door. Pássaro probeert naar een medespeler te passen. Şipoş rent richting de bal. Şipoş schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Branan kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Megara FC 1:3

45e minuut.
Samman met een snelle inworp. Almarsson speelt de bal door. Śniadecki met een sublieme pass. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 59%, Megara FC 41%.
FC FCSB1985 - Megara FC 1:3

50e minuut.
Almarsson geeft de bal voor. Branan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş onderschept slim de pass. Şipoş draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Megara FC 2:3

57e minuut.
Schlageter speelt de bal door. Daar is Paszczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Megara FC 2:4

72e minuut.
Inworp. Campolo komt het veld opgelopen. Oudin komt het veld opgelopen. Coyette komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 62%, Megara FC 38%.
FC FCSB1985 - Megara FC 2:4