Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC FC FCSB1985
532 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Borgo rent richting de bal. Borgo geeft de bal voor. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC FCSB1985 0:1

11e minuut.
Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec passt de bal in één keer door. Camuñas rent richting de bal. Camuñas geeft een hoge lob. Silber maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Profiş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borgo met de inworp. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grün krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC FCSB1985 0:2

26e minuut.
Leclère speelt de bal door. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Borgo met een sublieme pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Prinssen probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Śniadecki begaat een overtreding. Śniadecki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. del Cerro is nu in balbezit. del Cerro probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Łopatka de bal. Łopatka met een sublieme pass. Grün rent richting de bal. Grün schiet op doel. Branan probeert de bal aan de voet te houden. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 41%, FC FCSB1985 59%.
Megara FC - FC FCSB1985 0:2

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Gawinecki de bal onder controle te krijgen. Camuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Camuñas geeft een lange en hoge pass. Silber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - FC FCSB1985 1:2

60e minuut.
Schlageter speelt de bal door. Camuñas is nu in balbezit. Camuñas passt de bal zonder na te denken. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Leclère bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megara FC - FC FCSB1985 2:2

66e minuut.
Schlageter passt de bal zonder na te denken. Silber is nu in balbezit. Silber passt de bal met de wreef. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Leclère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Schlageter passt de bal met de wreef. Silber is nu in balbezit. Silber passt de bal met de wreef. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dejnowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 43%, FC FCSB1985 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megara FC - FC FCSB1985 2:2