Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-22 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23897
USA Fighters Monstarrs
442cl Tactiek 442
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 44.1
outstanding Schieten good
formidable Passen good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor kopt de bal weg. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Jasnić met de inworp. Choiński met een sublieme pass. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens is nu in balbezit. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 1:0

12e minuut.
de la Flor passt de bal zonder na te denken. İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Bogdan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno begaat een overtreding. Ventura raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucas met een snel genomen vrije trap. de la Flor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Díaz González. de la Flor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Flor komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal met de wreef. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 2:0

20e minuut.
Doeltrap. Rozan komt het veld opgelopen. Balaguer komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Balaguer kopt de bal weg. Jasnić rent richting de bal. Jasnić speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ardenghi passt de bal met de wreef. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Grover bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić verovert de bal door een tackle van achteren. Jasnić passt de bal in één keer door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 3:0

31e minuut.
Lucas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas probeert naar een medespeler te passen. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi schiet op doel. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 4:0

37e minuut.
Choiński passt de bal in één keer door. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kubič rent richting de bal. Inworp. Jasnić met de inworp. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor kopt de bal weg. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Bogdan bokst de bal weg.

41e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić passt de bal zonder na te denken. İlkateş met een sublieme pass. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Callegari passt de bal met de wreef. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi geeft een lange en hoge pass. de la Flor probeert de bal met de borst te controleren. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Bogdan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 18%, Monstarrs 82%.
USA Fighters - Monstarrs 4:0

46e minuut.
Iwaniuk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de la Flor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de la Flor neemt de penalty, wat een uithaal! Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 5:0

55e minuut.
Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić passt de bal in één keer door. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. de la Flor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jasnić de bal. Jasnić geeft een hoge lob. de la Flor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 6:0

63e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 7:0

65e minuut.
Bogdan speelt de bal door. Choiński kan de bal niet met de borst controleren. Imbrogno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imbrogno krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bogdan met een sublieme pass. Lucas kopt de bal weg. Iwaniuk kan de bal niet met de borst controleren. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Jasnić geeft de bal voor. Iwaniuk rent richting de bal. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 8:0

77e minuut.
Murdzak onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsebe met een snelle inworp. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 9:0

81e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een hoge lob. Ardenghi kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 10:0

87e minuut.
Callegari met een snelle inworp. İlkateş rent richting de bal. Met opzet legt Kubič zijn tegenspeler op de grond. Kubič krijgt een gele kaart. İlkateş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ardenghi maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Choiński probeert naar een medespeler te passen. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Monstarrs 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 31%, Monstarrs 69%.
USA Fighters - Monstarrs 11:0