Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs USA Fighters
442 Tactiek 442cl
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
45.2 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten formidable
solid Passen formidable
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Goossens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jasnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choiński geeft een lange en hoge pass. Mack maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulgo bokst de bal weg.

6e minuut.
Großstück kopt de bal weg. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan onderschept slim de pass. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno schiet op doel. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
İlkateş heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş passt de bal zonder na te denken. Daar is Jasnić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - USA Fighters 0:1

18e minuut.
Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak met een sublieme pass. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

21e minuut.
Inworp. Sanz Cordón komt het veld opgelopen.

24e minuut.
İlkateş geeft de bal voor. Piqueras kan de bal niet met de borst controleren. de la Flor onderschept slim de pass. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - USA Fighters 0:2

29e minuut.
Choiński speelt de bal door. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
İlkateş geeft een lange en hoge pass. Sanz Cordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack onderschept slim de pass. Mack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - USA Fighters 0:3

35e minuut.
Mack passt de bal zonder na te denken. İlkateş rent richting de bal. İlkateş geeft een hoge lob. de la Flor springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Choiński met een sublieme pass. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş passt de bal zonder na te denken. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Niewczas stond buitenspel. Iwaniuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 72%, USA Fighters 28%.
Monstarrs - USA Fighters 0:3

46e minuut.
Murdzak geeft de bal voor. Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş passt de bal met de wreef. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
de la Flor passt de bal zonder na te denken. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een hoge lob. İlkateş kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Lucas met een sublieme pass. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş speelt de bal door. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Niewczas kopt de bal weg. Imbrogno rent richting de bal. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas verovert de bal door een tackle van achteren. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Piqueras rent richting de bal. Piqueras geeft de bal voor. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jasnić geeft een hoge lob. Daar is Iwaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mack rent richting de bal. Mack schiet op doel. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Callegari onderschept slim de pass. Callegari probeert naar een medespeler te passen. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 68%, USA Fighters 32%.
Monstarrs - USA Fighters 0:3