Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral Chula Vista United
1 Attack Tactiek flat four
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Vörös rent richting de bal. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai rent richting de bal. Hutai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sutter is nu in balbezit. Głąbiński rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabello verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hobai zal de hoekschop nemen. Głąbiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński probeert de bal met de borst te controleren. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Chula Vista United 1:0

23e minuut.
Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonino passt de bal zonder na te denken. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Chula Vista United 2:0

34e minuut.
Qasımoğlu passt de bal met de wreef. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński passt de bal in één keer door. Sutter rent richting de bal. Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Chula Vista United 3:0

37e minuut.
Lerch geeft een lange en hoge pass. Vörös heeft problemen om de bal te vangen. Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lerch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vörös krijgt zijn hoofd ertegen. Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Molano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Chula Vista United 3:1

40e minuut.
Tarantowicz speelt de bal door. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz met een sublieme pass. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 38%, Chula Vista United 62%.
Team Cape Coral - Chula Vista United 3:1

49e minuut.
Daar is Kuczen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molano rent richting de bal. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai is nu in balbezit. Hutai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu met een sublieme pass. Tarantowicz speelt de bal door. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Marčetić geeft een lange en hoge pass. Hobai is nu in balbezit. Hobai passt de bal met de wreef. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tarantowicz speelt de bal door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Zdebel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dilazzaro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Qasımoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Głąbiński de bal. Faliński rent richting de bal. Głąbiński onderschept slim de pass. Głąbiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Rycak komt het veld opgelopen. Górniak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Hobai speelt de bal door. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter rent richting de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Górniak speelt de bal door. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - Chula Vista United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 45%, Chula Vista United 55%.
Team Cape Coral - Chula Vista United 3:2