Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Team Cape Coral
flat four Tactiek 1 Attack
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


7e minuut.
Hutai rent richting de bal. Vörös is nu in balbezit. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Hutai is nu in balbezit. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lerch met een sublieme pass. Vörös is nu in balbezit. Ugalde onderschept slim de pass. Hutai onderschept slim de pass. Hutai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 51%, Team Cape Coral 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chula Vista United - Team Cape Coral 0:0

57e minuut.
Qasımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nawoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głąbiński is nu in balbezit. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Leonino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sutter de bal. Sutter probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hobai met een snelle inworp. Qasımoğlu met een sublieme pass. Trujillo onderschept slim de pass. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mitruś kopt de bal weg. Tarantowicz heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz speelt de bal door. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Inworp. Dardano komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Leonino kopt de bal weg. Nawoj heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zdebel met een harde bal richting middenveld. Dardano kopt de bal weg. Tarantowicz heeft problemen om de bal te vangen. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sutter raakt geblesseerd tijdens het duel. Sutter legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zdebel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Team Cape Coral 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 56%, Team Cape Coral 44%.
Chula Vista United - Team Cape Coral 0:1