Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC bootlickers
352 Tactiek 523
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 51.4
solid Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Dombrowski is nu in balbezit. Dombrowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ivy de bal. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Milinković passt de bal in één keer door. Slavkovski geeft de bal voor. Gerba rent richting de bal. Gerba haalt uit met een fantastische trap. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - bootlickers 1:0

8e minuut.
Gerba is nu in balbezit. Gerba speelt de bal door. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski geeft een hoge lob. Karalus krijgt zijn hoofd ertegen. Kreis bokst de bal weg.

24e minuut.
Inworp. Pinner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beasley rent richting de bal. Beasley geeft een lange en hoge pass. Goldberg springt en kopt de bal. Kecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Joseph geeft een hoge lob. Beasley rent richting de bal. Beasley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Goldberg de bal. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Crittenden begaat een overtreding. Gerba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guglielmone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karalus maakt een snoekduik en kopt de bal. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 53%, bootlickers 47%.
Universitario FC - bootlickers 1:0

51e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Gerba met een sublieme pass. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - bootlickers 2:0

59e minuut.
Pierce raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dreyfus komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Crittenden met een sublieme pass. Dreyfus is nu in balbezit. Dreyfus geeft een lange en hoge pass. Goldberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Kecker probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

65e minuut.
Crittenden met een snelle inworp. Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Slavkovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski passt de bal in één keer door. Gerba is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - bootlickers 3:0

78e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş geeft een hoge lob. Beasley rent richting de bal. Beasley geeft een hoge lob. Goldberg is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft een hoge lob. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Ivy probeert naar een medespeler te passen. Beasley is nu in balbezit. Beasley passt de bal in één keer door. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Beasley rent richting de bal. Ivy met een sublieme pass. Buckner met een sublieme pass. Goldberg rent richting de bal. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 46%, bootlickers 54%.
Universitario FC - bootlickers 3:0