Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Ankle Breakers FC
3-5-2 Var1 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Tylikowski met een sublieme pass. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel onderschept slim de pass. Amsel schiet op doel. Andreazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Ankle Breakers FC 0:1

7e minuut.
Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski geeft de bal voor. Singh kopt de bal weg. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Anh Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Strik verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă onderschept slim de pass. Turtă passt de bal met de wreef. Amsel is nu in balbezit. Amsel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Hamilton speelt de bal door. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal zonder na te denken. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus draait met de bal, schiet en ... Anh Đức bokst de bal weg.

26e minuut.
Turtă verovert de bal door een tackle van achteren. Turtă passt de bal in één keer door. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel haalt uit met een fantastische trap. Andreazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Ankle Breakers FC 0:2

29e minuut.
Amsel rent richting de bal. Turtă is nu in balbezit. Amsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsel haalt uit met een fantastische trap. Przystał probeert de bal aan de voet te houden. Andreazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Turtă is nu in balbezit. Turtă passt de bal zonder na te denken. Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Ankle Breakers FC 0:3

45e minuut.
Singh passt de bal in één keer door. Strik is nu in balbezit. Strik probeert naar een medespeler te passen. Singh rent richting de bal. Singh draait met de bal, schiet en ... Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Ankle Breakers FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 49%, Ankle Breakers FC 51%.
Marauders FC - Ankle Breakers FC 1:3

50e minuut.
Strik geeft een hoge lob. Turtă met een sublieme pass. Amsel rent richting de bal. Amsel schiet op doel. Andreazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Ankle Breakers FC 1:4

59e minuut.
Strik is nu in balbezit. Strik probeert naar een medespeler te passen. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica geeft een lange en hoge pass. Tulus springt en kopt de bal. Anh Đức bokst de bal weg.

76e minuut.
Daar is Strik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świężawski is nu in balbezit. Strik maakt een afschuwelijke overtreding. Świężawski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Turtă probeert naar een medespeler te passen. Drabczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk geeft een hoge lob. Amsel rent richting de bal. Amsel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Carmichael probeert naar een medespeler te passen. Amsel rent richting de bal. De Page begaat een overtreding. De Page krijgt een gele kaart. Amsel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Amsel kan niet meer verder spelen. McCloud komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 35%, Ankle Breakers FC 65%.
Marauders FC - Ankle Breakers FC 1:4