Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC Marauders FC
442 Tactiek 3-5-2 Var1
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 48
average Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen average


14e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Świężawski met de inworp. De Page bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabczyk begaat een overtreding. Drabczyk krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De Page passt de bal met de wreef. Maryška is nu in balbezit. Maryška geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hamilton met een snelle inworp. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 59%, Marauders FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ankle Breakers FC - Marauders FC 0:0

48e minuut.
Maryška bereikt de bal nog maar net als eerste. Maryška passt de bal zonder na te denken. De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus onderschept slim de pass. Tulus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Anh Đức trapt de bal weg. Singh rent richting de bal. Singh probeert naar een medespeler te passen. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dutertre rent richting de bal. Pawlica onderschept slim de pass. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ begaat een overtreding. Peláez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peláez kan niet meer verder spelen. McCoy komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Tulus is nu in balbezit. Tulus passt de bal in één keer door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tulus kopt de bal weg. Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica passt de bal in één keer door. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Turtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Singh rent richting de bal. Singh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Joneѕ de bal. Joneѕ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 60%, Marauders FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ankle Breakers FC - Marauders FC 0:0