Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Megara FC
Normal Tactiek 352 Mod
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 43.5
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Branan geeft een lange en hoge pass. Silber is nu in balbezit. Silber probeert naar een medespeler te passen. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nunez rent richting de bal. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schlageter krijgt een gele kaart. Bolton wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bolton kan niet meer verder spelen. Caray komt het veld opgelopen.

12e minuut.
McCormick is nu in balbezit. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Silber geeft een hoge lob. Daar is Paszczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
McCormick geeft de bal voor. Inworp. del Cerro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schlageter geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:1

19e minuut.
Schlageter geeft de bal voor. Vanney met een sublieme pass. Gawinecki kopt de bal weg. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn rent richting de bal. Brand maakt een afschuwelijke overtreding. Brand krijgt een gele kaart. Paszczyszyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schlageter met een snel genomen vrije trap. Paszczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:2

22e minuut.
Inworp. del Cerro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Schlageter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlageter geeft de bal voor. Paszczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pikulec heeft problemen om de bal te vangen. Pikulec passt de bal in één keer door. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter verovert de bal door een tackle van achteren. Schlageter geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
McCormick geeft de bal voor. Gawinecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinecki passt de bal zonder na te denken. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn onderschept slim de pass. Paszczyszyn passt de bal met de wreef. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Cerro is nu in balbezit. del Cerro geeft een hoge lob. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Paszczyszyn passt de bal in één keer door. Marley is nu in balbezit. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Silber schiet op doel. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:3

42e minuut.
Nunez rent richting de bal. Schlageter onderschept slim de pass. Schlageter passt de bal zonder na te denken. Silber is nu in balbezit. Silber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
del Cerro met een snelle inworp. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter geeft een lange en hoge pass. Paszczyszyn springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:4

44e minuut.
Marley geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Silber de bal onder controle te krijgen. Talpăiute is nu in balbezit. Talpăiute geeft de bal voor. Paszczyszyn kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 89%, Megara FC 11%.
nvd123s FC - Megara FC 0:5

48e minuut.
Daar is Schlageter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlageter met een sublieme pass. Gawinecki speelt de bal door. Silber is nu in balbezit. Silber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:6

52e minuut.
Talpăiute speelt de bal door. del Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Cerro probeert naar een medespeler te passen. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:7

58e minuut.
Daar is Talpăiute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlageter rent richting de bal. Schlageter passt de bal met de wreef. Silber is nu in balbezit. Silber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute geeft de bal voor. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:8

62e minuut.
Paszczyszyn geeft een lange en hoge pass. McCormick kopt de bal weg. Inworp. del Cerro met de inworp. Silber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brand geeft de bal voor. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute speelt de bal door. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:9

68e minuut.
Brand passt de bal met de wreef. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn passt de bal met de wreef. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:10

70e minuut.
Nunez rent richting de bal. Paszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Paszczyszyn probeert naar een medespeler te passen. Silber rent richting de bal. Silber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Caray kopt de bal weg. Schlageter heeft problemen om de bal te vangen. Schlageter met een sublieme pass. Klungelig pakt Silber de bal. Silber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
del Cerro rent richting de bal. del Cerro passt de bal in één keer door. Schlageter probeert naar een medespeler te passen. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Silber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Schlageter rent richting de bal. Marley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schlageter raakt geblesseerd tijdens het duel. Manolov komt het veld opgelopen. Short komt het veld opgelopen. Paszczyszyn legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Schlageter de bal. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:11

81e minuut.
Profiş geeft de bal voor. Inworp. Jay met de inworp. Caray rent richting de bal. Caray geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
İsgəndərli trapt de bal weg. Schlageter kopt de bal weg. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Paszczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Megara FC 0:12

83e minuut.
Paszczyszyn onderschept slim de pass. Brand bereikt de bal nog maar net als eerste. Camuñas geeft een lange en hoge pass. Short rent richting de bal. Short schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Castanza heeft problemen om de bal te vangen. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn schiet op doel. Vanney bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 81%, Megara FC 19%.
nvd123s FC - Megara FC 0:12