Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets FC FCSB1985
big b Tactiek 523
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 51.7
very good Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Śniadecki met een sublieme pass. Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Campolo verovert de bal door een tackle van achteren. Campolo geeft de bal voor. Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Páez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eisenhower is nu in balbezit. Eisenhower passt de bal met de wreef. Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal zonder na te denken. Villalba is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC FCSB1985 1:0

32e minuut.
Walton bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Samman passt de bal met de wreef. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette onderschept slim de pass. Coyette draait met de bal, schiet en ... Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomašák met een sublieme pass. Śniadecki kopt de bal weg. Utley heeft problemen om de bal te vangen. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Prinssen de bal. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 65%, FC FCSB1985 35%.
Wayne Rockets - FC FCSB1985 1:0

63e minuut.
Campolo rent richting de bal. Campolo met een sublieme pass. Van Sam is nu in balbezit. Coyette verovert de bal door een tackle van achteren. Coyette draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Van Sam passt de bal met de wreef. Monk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Prinssen de bal onder controle te krijgen. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Zink passt de bal met de wreef. Durden rent richting de bal. Durden passt de bal met de wreef. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Utley verovert de bal door een tackle van achteren. Utley geeft de bal voor. Daar is Prinssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Melis de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Walton met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Vrabie rent richting de bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ... San Nicolas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - FC FCSB1985 2:0

89e minuut.
Pandelescu geeft de bal voor. Regojević heeft problemen om de bal te vangen. Traeger maakt een afschuwelijke overtreding. Traeger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 60%, FC FCSB1985 40%.
Wayne Rockets - FC FCSB1985 2:0