Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 Wayne Rockets
Defend Tactiek big b
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Eisenhower de bal. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Walton begaat een overtreding. Páez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Zink probeert naar een medespeler te passen. Pássaro heeft problemen om de bal te vangen. Pássaro speelt de bal door. Coyette rent richting de bal. Coyette draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

26e minuut.
Melis rent richting de bal. Melis speelt de bal door. Mulík is nu in balbezit. Durden onderschept slim de pass. Durden geeft de bal voor. Leclère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Páez kopt de bal weg. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal zonder na te denken. Coyette is nu in balbezit. Coyette schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Grün controleert de bal met de borst. Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki passt de bal in één keer door. Coyette rent richting de bal. Coyette haalt uit met een fantastische trap. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 50%, Wayne Rockets 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FCSB1985 - Wayne Rockets 0:0

46e minuut.
Traeger komt het veld opgelopen. Der Ohanessian komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pandelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Durden is nu in balbezit. Durden geeft de bal voor. Vrabie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Zink probeert naar een medespeler te passen. Pássaro rent richting de bal. Pássaro geeft een lange en hoge pass. Grün is nu in balbezit. Grün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - Wayne Rockets 1:0

66e minuut.
Der Ohanessian verovert de bal door een tackle van achteren. Der Ohanessian passt de bal zonder na te denken. Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün rent richting de bal. Grün haalt uit met een fantastische trap. Tomašák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zink controleert de bal met de borst. Villalba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zink. Zink krijgt een gele kaart. Villalba raakt geblesseerd tijdens het duel. Monk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villalba springt en kopt de bal. Leclère verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Monk rent richting de bal. Monk geeft een hoge lob. Vrabie kopt de bal weg. Villalba is nu in balbezit. Villalba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Monk geeft de bal voor. Vrabie controleert de bal met de borst. Vrabie met een sublieme pass. Adams is nu in balbezit. Adams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Utley rent richting de bal. Zink probeert naar een medespeler te passen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mulík passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villalba maakt een snoekduik en kopt de bal. Leclère probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FCSB1985 - Wayne Rockets 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 57%, Wayne Rockets 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FCSB1985 - Wayne Rockets 1:1