Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Wayne Rockets
3-5-2 Var1 Tactiek big b
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten very good
good Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Walton geeft de bal voor. Daar is Adams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams verovert de bal door een tackle van achteren. Adams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
De Page speelt de bal door. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus passt de bal in één keer door. Singh is nu in balbezit. Singh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Tylikowski geeft een lange en hoge pass. Singh rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlica met de inworp. Hamilton geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Wayne Rockets 1:0

43e minuut.
Monk speelt de bal door. Walton is nu in balbezit. De Page begaat een overtreding. De Page krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 43%, Wayne Rockets 57%.
Marauders FC - Wayne Rockets 1:0

52e minuut.
Walton is nu in balbezit. Holmedal verovert de bal door een tackle van achteren. Holmedal met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pawlica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Singh is nu in balbezit. Singh geeft de bal voor. Tulus krijgt zijn hoofd ertegen. Tomašák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Wayne Rockets 2:0

61e minuut.
Singh geeft een hoge lob. Daar is Van Sam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton geeft een hoge lob. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Wayne Rockets 3:0

63e minuut.
Singh is nu in balbezit. Singh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pawlica de bal. Pawlica geeft een hoge lob. Tulus maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Singh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Singh raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Singh neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Tomašák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Andreazza trapt de bal weg. Walton kopt de bal weg. Holmedal probeert de bal aan de voet te houden. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Eisenhower met een sublieme pass. Đình Văn met een sublieme pass. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ... Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Wayne Rockets 4:0

89e minuut.
De Page geeft een hoge lob. Pandelescu kopt de bal weg. Utley heeft problemen om de bal te vangen. Tulus is nu in balbezit. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 35%, Wayne Rockets 65%.
Marauders FC - Wayne Rockets 4:0