Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Marauders FC
big b Tactiek 3-5-2 Var1
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


15e minuut.
Tulus geeft een lange en hoge pass. Pandelescu kopt de bal weg. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. Tomašák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Marauders FC 0:1

24e minuut.
Durden passt de bal zonder na te denken. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger schiet op doel. Andreazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wayne Rockets - Marauders FC 1:1

26e minuut.
Pandelescu speelt de bal door. Tulus is nu in balbezit. Utley begaat een overtreding. Utley krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Holmedal probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ passt de bal zonder na te denken. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Tulus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 51%, Marauders FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wayne Rockets - Marauders FC 1:1

49e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Hamilton passt de bal met de wreef. Tulus is nu in balbezit. Tulus geeft de bal voor. Pawlica geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Joneѕ is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Durden geeft een hoge lob. Tylikowski kopt de bal weg. Hamilton is nu in balbezit. Tulus geeft een lange en hoge pass. Joneѕ krijgt zijn hoofd ertegen. Tomašák bokst de bal weg.

73e minuut.
Vrabie passt de bal in één keer door. Durden probeert naar een medespeler te passen. Villalba rent richting de bal. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Andreazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Marauders FC 2:1

83e minuut.
Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu geeft de bal voor. Tylikowski heeft problemen om de bal te vangen. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 50%, Marauders FC 50%.
Wayne Rockets - Marauders FC 2:1