Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC Megara FC
442 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 46
good Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


17e minuut.
Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski passt de bal met de wreef. Profiş rent richting de bal. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Camuñas kopt de bal weg. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber geeft een lange en hoge pass. Paszczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen. Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Megara FC 0:1

24e minuut.
Slavkovski probeert de bal met de borst te controleren. Schlageter rent richting de bal. Schlageter geeft de bal voor. Klungelig pakt Silber de bal. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Megara FC 0:2

26e minuut.
Saberhagen met een snelle inworp. Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Silber krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is De La Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paszczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal. Kecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Schlageter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Silber de bal. Silber passt de bal in één keer door. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guglielmone probeert de bal met de borst te controleren. Guglielmone geeft de bal voor. Profiş kopt de bal weg. Karalus is nu in balbezit. Karalus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Camuñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Camuñas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Camuñas naar de kleedkamers voor een vroege douche. De La Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guard komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Karalus is nu in balbezit. Karalus haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gerba rent richting de bal. Gerba passt de bal zonder na te denken. Branan rent richting de bal. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Karalus haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 57%, Megara FC 43%.
Universitario FC - Megara FC 0:2

56e minuut.
Saberhagen met een sublieme pass. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guard. Paszczyszyn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gawinecki met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Silber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Megara FC 0:3

64e minuut.
Daar is Branan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karalus rent richting de bal. Branan verovert de bal door een tackle van achteren. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Slavkovski verovert de bal door een tackle van achteren. Slavkovski speelt de bal door. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Megara FC 1:3

84e minuut.
Talpăiute geeft een lange en hoge pass. Paszczyszyn rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolchiş. Paszczyszyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawinecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Megara FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 59%, Megara FC 41%.
Universitario FC - Megara FC 1:4