Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Universitario FC
532 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


27e minuut.
Gawinecki kopt de bal weg. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter passt de bal met de wreef. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Merkiewski geeft een hoge lob. Inworp. del Cerro met een snelle inworp. Schlageter is nu in balbezit. Schlageter geeft een lange en hoge pass. Kecker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Guglielmone rent richting de bal. Guglielmone speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Universitario FC 0:1

40e minuut.
Gerba passt de bal met de wreef. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupe probeert naar een medespeler te passen. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 40%, Universitario FC 60%.
Megara FC - Universitario FC 0:1

55e minuut.
Karalus rent richting de bal. Guadalupe rent richting de bal. Guadalupe passt de bal zonder na te denken. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Gerba is nu in balbezit. Gerba geeft de bal voor. Daar is Pikulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski geeft een hoge lob. Gawinecki speelt de bal door. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Silber passt de bal zonder na te denken. Schlageter rent richting de bal. Schlageter passt de bal met de wreef. Paszczyszyn rent richting de bal. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković geeft een lange en hoge pass. Guglielmone met een sublieme pass. Karalus is nu in balbezit. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
İsgəndərli met een harde bal richting middenveld. Schlageter kopt de bal weg. Althof bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber onderschept slim de pass. Silber haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba speelt de bal door. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Guadalupe onderschept slim de pass. Guadalupe passt de bal met de wreef. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Universitario FC 0:2

80e minuut.
Klungelig pakt Profiş de bal. Gerba rent richting de bal. Gerba passt de bal zonder na te denken. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guglielmone geeft de bal voor. Gerba is nu in balbezit. Branan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 46%, Universitario FC 54%.
Megara FC - Universitario FC 0:2