Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Monstarrs
523 Tactiek 442 Chula
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Sanz Cordón met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubič de bal. Kubič passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niewczas de bal. Niewczas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Großstück rent richting de bal. Großstück geeft een hoge lob. Storey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubič verovert de bal door een tackle van achteren. Kubič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grover bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy verovert de bal door een tackle van achteren. Ivy speelt de bal door. Daar is Beasley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsebe geeft de bal voor. Dani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dani probeert naar een medespeler te passen. Sanz Cordón kopt de bal weg. Klungelig pakt Dreyfus de bal. Kubič is nu in balbezit. Kubič geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Rozan komt het veld opgelopen. Balaguer komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Ivy met een sublieme pass. Tyler is nu in balbezit. Balaguer rent richting de bal. Tyler onderschept slim de pass. Tyler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zsebe rent richting de bal. Zsebe geeft een hoge lob. Imbrogno rent richting de bal. Kubič is nu in balbezit. Kubič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zsebe is nu in balbezit. Zsebe passt de bal met de wreef. Kubič rent richting de bal. Kubič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Monstarrs 0:1

43e minuut.
Kubič is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klein. Kubič raakt geblesseerd tijdens het duel. Grover zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Niewczas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iwaniuk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 67%, Monstarrs 33%.
bootlickers - Monstarrs 0:1

71e minuut.
Ivy is nu in balbezit. Ivy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klein de bal. Kubič rent richting de bal. Kubič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Imbrogno speelt de bal door. Storey rent richting de bal. Storey geeft een hoge lob. Kubič geeft een hoge lob. Niewczas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 47%, Monstarrs 53%.
bootlickers - Monstarrs 0:1