Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monstarrs bootlickers
442 Chula Tactiek 523
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Beasley bereikt de bal nog maar net als eerste. Beasley passt de bal zonder na te denken. Pinner met een sublieme pass. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Goldberg kopt de bal weg. Ivy is nu in balbezit. Großstück begaat een overtreding. Ivy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivy wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grover bereikt de bal nog maar net als eerste. Buckner maakt een afschuwelijke overtreding. Grover raakt geblesseerd tijdens het duel. Balaguer komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Großstück bereikt de bal nog maar net als eerste. Großstück geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crittenden met een snelle inworp. Ivy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Beasley is nu in balbezit. Beasley met een sublieme pass. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piqueras de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dreyfus neemt de hoekschop. Buckner is nu in balbezit. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monstarrs - bootlickers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 61%, bootlickers 39%.
Monstarrs - bootlickers 0:1

46e minuut.
Iwaniuk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer geeft een hoge lob. Inworp. Dreyfus met de inworp. Pinner geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Szulgo trapt de bal weg. Niewczas kopt de bal weg. Storey heeft problemen om de bal te vangen. Kiciński rent richting de bal. Kiciński haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Klungelig pakt Beasley de bal. Grover is nu in balbezit. Grover met een sublieme pass. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monstarrs 53%, bootlickers 47%.
Monstarrs - bootlickers 0:1