Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ankle Breakers FC Chula Vista United
442 Tactiek flat four
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Turtă rent richting de bal. Drăgănescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drăgănescu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai speelt de bal door. Vörös heeft problemen om de bal te vangen. Vörös haalt uit met een fantastische trap. Anh Đức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ankle Breakers FC - Chula Vista United 0:1

13e minuut.
Daar is Murgovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăgănescu met een snelle inworp. Hutai is nu in balbezit. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mitruś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świężawski is nu in balbezit. Lerch verovert de bal door een tackle van achteren. Lerch geeft de bal voor. Vörös maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mitruś verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś passt de bal in één keer door. Hutai is nu in balbezit. Vörös is nu in balbezit. Vörös draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 53%, Chula Vista United 47%.
Ankle Breakers FC - Chula Vista United 0:1

65e minuut.
Dutertre rent richting de bal. Turtă is nu in balbezit. Turtă passt de bal met de wreef. Carmichael rent richting de bal. Carmichael schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ankle Breakers FC - Chula Vista United 1:1

68e minuut.
Murgovan met een snelle inworp. Cosby is nu in balbezit. Cosby passt de bal zonder na te denken. Drabczyk geeft een lange en hoge pass. McCloud springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Drăgănescu met een sublieme pass. Vörös rent richting de bal. Dutertre onderschept slim de pass. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ankle Breakers FC 63%, Chula Vista United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ankle Breakers FC - Chula Vista United 1:1