Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United Ankle Breakers FC
flat four Tactiek 442
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen very good


18e minuut.
Ałtyn kopt de bal weg. De Augustinis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Augustinis passt de bal zonder na te denken. Carmichael rent richting de bal. Carmichael draait met de bal, schiet en ... Zdebel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nawoj geeft de bal voor. Lerch bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świężawski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mitruś geeft de bal voor. Turtă probeert de bal aan de voet te houden. Świężawski rent richting de bal. Vörös onderschept slim de pass. Vörös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo geeft een hoge lob. Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vörös verovert de bal door een tackle van achteren. Vörös draait met de bal, schiet en ... Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn probeert naar een medespeler te passen. Mitruś rent richting de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 44%, Ankle Breakers FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chula Vista United - Ankle Breakers FC 0:0

57e minuut.
Drăgănescu probeert naar een medespeler te passen. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. De Augustinis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vörös is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitruś komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Dardano komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cosby geeft een lange en hoge pass. Świężawski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dutertre de bal. Dardano rent richting de bal. Dardano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cosby bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosby geeft een lange en hoge pass. Świężawski rent richting de bal. Lerch verovert de bal door een tackle van achteren. Lerch geeft een hoge lob. Anh Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dardano rent richting de bal. Dardano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - Ankle Breakers FC 1:0

86e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Lerch verovert de bal door een tackle van achteren. Lerch geeft een hoge lob. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 42%, Ankle Breakers FC 58%.
Chula Vista United - Ankle Breakers FC 1:0