Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nvd123s FC Team Cape Coral
Normal Tactiek 1 Attack
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu passt de bal zonder na te denken. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter heeft problemen om de bal te vangen. Blake is nu in balbezit. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Noonan rent richting de bal. Marčetić onderschept slim de pass. Leonino is nu in balbezit. Leonino passt de bal met de wreef. Qasımoğlu met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:1

13e minuut.
Sutter rent richting de bal. Sutter passt de bal zonder na te denken. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:2

16e minuut.
Qasımoğlu met een sublieme pass. Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanza passt de bal met de wreef. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:3

17e minuut.
Brand rent richting de bal. Leonino is nu in balbezit. Leonino probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
McCormick probeert de bal aan de voet te houden. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński onderschept slim de pass. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:4

21e minuut.
Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:5

23e minuut.
Daar is Leonino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonino geeft de bal voor. Hobai kopt de bal weg. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Nunez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonino speelt de bal door. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:6

28e minuut.
Marčetić passt de bal in één keer door. Qasımoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Qasımoğlu speelt de bal door. Daar is Głąbiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sutter geeft de bal voor. Hobai is nu in balbezit. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Qasımoğlu kopt de bal weg. Hobai is nu in balbezit. Hobai passt de bal zonder na te denken. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Marčetić is nu in balbezit. Marčetić geeft de bal voor. Leonino geeft de bal voor. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nunez rent richting de bal. Qasımoğlu onderschept slim de pass. Qasımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:7

43e minuut.
Jay rent richting de bal. Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen geeft een hoge lob. Głąbiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 86%, Team Cape Coral 14%.
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:7

47e minuut.
Castanza met een harde bal richting middenveld. Qasımoğlu kopt de bal weg. Daar is McCormick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:8

50e minuut.
Castanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Castanza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leonino met de inworp. Sutter geeft een lange en hoge pass. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Qasımoğlu passt de bal in één keer door. Hobai is nu in balbezit. McCormick is nu in balbezit. McCormick geeft een lange en hoge pass. Hobai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Tarantowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz passt de bal in één keer door. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Vanney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:9

63e minuut.
Leonino met een snelle inworp. Qasımoğlu rent richting de bal. Qasımoğlu geeft de bal voor. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:10

66e minuut.
Molano geeft een hoge lob. Hobai kopt de bal weg. Sutter rent richting de bal. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonino is nu in balbezit. Leonino speelt de bal door. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter draait met de bal, schiet en ... Vanney bokst de bal weg.

72e minuut.
Tarantowicz kopt de bal weg. Sutter rent richting de bal. Sutter passt de bal met de wreef. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Leonino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Głąbiński kan de bal niet met de borst controleren. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:11

79e minuut.
Castanza verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leonino de bal. Leonino geeft een lange en hoge pass. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vanney met een sublieme pass. Tarantowicz kopt de bal weg. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Hobai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qasımoğlu geeft de bal voor. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Qasımoğlu de bal. Nunez is nu in balbezit. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter draait met de bal, schiet en ... Castanza probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter met een sublieme pass. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sutter kopt de bal weg. Głąbiński heeft problemen om de bal te vangen. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Qasımoğlu onderschept slim de pass. Qasımoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Głąbiński de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Blake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Castanza geeft de bal voor. Inworp. Leonino met een snelle inworp. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nvd123s FC 87%, Team Cape Coral 13%.
nvd123s FC - Team Cape Coral 0:11