Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral nvd123s FC
1 Attack Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nunez is nu in balbezit. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal zonder na te denken. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Qasımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımoğlu geeft een hoge lob. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 1:0

5e minuut.
Gordon rent richting de bal. Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter passt de bal in één keer door. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Leonino met een sublieme pass. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter passt de bal in één keer door. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Tarantowicz onderschept slim de pass. Tarantowicz geeft een hoge lob. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Vanney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hobai zal de hoekschop nemen. Głąbiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Qasımoğlu speelt de bal door. Jay bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu begaat een overtreding. Qasımoğlu krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daar is Marčetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz passt de bal met de wreef. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tarantowicz de bal. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Głąbiński rent richting de bal. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter passt de bal met de wreef. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Leonino verovert de bal door een tackle van achteren. Leonino speelt de bal door. Qasımoğlu speelt de bal door. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brand kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarantowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leonino is nu in balbezit. Leonino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Blake ... Strafschop! Directe rode kaart, Blake moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Blake schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Głąbiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sutter neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 2:0

31e minuut.
Gordon probeert naar een medespeler te passen. Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ... Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vanney speelt de bal door. Tarantowicz kopt de bal weg. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Jay is nu in balbezit. Kuczen onderschept slim de pass. Kuczen geeft de bal voor. Głąbiński krijgt zijn hoofd ertegen. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 3:0

36e minuut.
Sutter rent richting de bal. Leonino is nu in balbezit. Leonino passt de bal zonder na te denken. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel. Vanney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 4:0

39e minuut.
Głąbiński rent richting de bal. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bolton kopt de bal weg. Leonino is nu in balbezit. Nunez onderschept slim de pass. Nunez passt de bal met de wreef. Noonan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Izzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter rent richting de bal. Sutter speelt de bal door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 26%, nvd123s FC 74%.
Team Cape Coral - nvd123s FC 5:0

46e minuut.
Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter rent richting de bal. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 6:0

47e minuut.
Gordon speelt de bal door. Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 7:0

49e minuut.
Brand rent richting de bal. Brand geeft de bal voor. Hobai kopt de bal weg. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. Vanney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

54e minuut.
Qasımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Głąbiński de bal. Głąbiński schiet op doel. Castanza probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Głąbiński onderschept slim de pass. Sutter rent richting de bal. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 8:0

57e minuut.
Vanney trapt de bal weg van het doel. Qasımoğlu kopt de bal weg. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 9:0

59e minuut.
Daar is Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter met een sublieme pass. Klungelig pakt Głąbiński de bal. Głąbiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 10:0

60e minuut.
Leonino is nu in balbezit. Leonino passt de bal in één keer door. Qasımoğlu met een sublieme pass. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu geeft een lange en hoge pass. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel. Vanney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 11:0

65e minuut.
Tarantowicz is nu in balbezit. Qasımoğlu is nu in balbezit. Qasımoğlu speelt de bal door. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Marčetić rent richting de bal. Marčetić geeft de bal voor. Qasımoğlu kopt de bal weg. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Leonino is nu in balbezit. Leonino speelt de bal door. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 12:0

69e minuut.
Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton passt de bal zonder na te denken. Daar is Castanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Leonino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonino passt de bal met de wreef. Głąbiński rent richting de bal. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - nvd123s FC 13:0

79e minuut.
Leonino geeft de bal voor. Hobai kopt de bal weg. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. Vanney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hobai met een sublieme pass. Głąbiński is nu in balbezit. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 14%, nvd123s FC 86%.
Team Cape Coral - nvd123s FC 13:0