Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FCSB1985 USA Fighters
Defend Tactiek 442cl
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 59.2
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


17e minuut.
Sajdak geeft de bal voor. Mojżysz kopt de bal weg. Zink rent richting de bal. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 0:1

19e minuut.
Murdzak probeert naar een medespeler te passen. İlkateş met een sublieme pass. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Leclère maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 0:2

21e minuut.
Pássaro rent richting de bal. Jasnić verovert de bal door een tackle van achteren. Jasnić geeft een hoge lob. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Leclère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Páez verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jasnić neemt de hoekschop. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lucas passt de bal met de wreef. Jasnić is nu in balbezit. Jasnić passt de bal met de wreef. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Callegari geeft een hoge lob. de la Flor kopt de bal weg. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Leclère maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 0:3

27e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Callegari speelt de bal door. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 0:4

30e minuut.
Ardenghi kopt de bal weg. Daar is Prinssen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Leclère maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 0:5

40e minuut.
Callegari speelt de bal door. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een hoge lob. Ardenghi springt en kopt de bal. Leclère werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 81%, USA Fighters 19%.
FC FCSB1985 - USA Fighters 0:5

50e minuut.
Callegari probeert naar een medespeler te passen. İlkateş rent richting de bal. İlkateş speelt de bal door. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Samman met de inworp. Sajdak geeft een hoge lob. Coyette rent richting de bal. Coyette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 1:5

55e minuut.
Jasnić is nu in balbezit. Jasnić geeft een lange en hoge pass. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Leclère probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 1:6

65e minuut.
Ventura probeert naar een medespeler te passen. Callegari controleert de bal met de borst. Callegari geeft een lange en hoge pass. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samman met een snelle inworp. Lucas probeert naar een medespeler te passen. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FCSB1985 - USA Fighters 1:7

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jasnić met een snelle inworp. Choiński rent richting de bal. Choiński geeft een lange en hoge pass. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Śniadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor verovert de bal door een tackle van achteren. de la Flor passt de bal zonder na te denken. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi schiet op doel. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Coyette onderschept slim de pass. Mojżysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette verovert de bal door een tackle van achteren. Coyette haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Choiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jasnić de bal. Jasnić geeft de bal voor. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor schiet op doel. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ardenghi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leclère bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Samman is nu in balbezit. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş speelt de bal door. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Leclère bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ardenghi schiet op doel. Leclère probeert naar een medespeler te passen. Sajdak kopt de bal weg. Coyette is nu in balbezit. Coyette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ardenghi kopt de bal weg. Klungelig pakt Zink de bal. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Śniadecki passt de bal met de wreef. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ventura. Ventura krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FCSB1985 68%, USA Fighters 32%.
FC FCSB1985 - USA Fighters 1:7