Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19936
USA Fighters FC FCSB1985
442cl Tactiek Defend
44% Balbezit 56%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten good
formidable Passen solid
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Callegari passt de bal in één keer door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor passt de bal zonder na te denken. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack haalt uit met een fantastische trap. Leclère bokst de bal weg.

12e minuut.
Ventura onderschept slim de pass. Ventura geeft de bal voor. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Leclère bokst de bal weg.

14e minuut.
Pássaro passt de bal in één keer door. Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - FC FCSB1985 0:1

19e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal in één keer door. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Choiński probeert naar een medespeler te passen. Jasnić speelt de bal door. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 30%, FC FCSB1985 70%.
USA Fighters - FC FCSB1985 0:1

54e minuut.
Zink passt de bal zonder na te denken. Der Ohanessian bereikt de bal nog maar net als eerste. Der Ohanessian speelt de bal door. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Leclère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal in één keer door. Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Mack rent richting de bal. Mack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pássaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pássaro passt de bal zonder na te denken. Śniadecki geeft een lange en hoge pass. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ... Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Mulík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş geeft de bal voor. de la Flor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA Fighters - FC FCSB1985 1:1

78e minuut.
İlkateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Flor rent richting de bal. Prinssen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prinssen krijgt een gele kaart. de la Flor raakt geblesseerd tijdens het duel. Mack kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 19%, FC FCSB1985 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA Fighters - FC FCSB1985 1:1