Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megara FC Marauders FC
352 Mod Tactiek 3-5-2 Var1
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 45.7
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen average


14e minuut.
Profiş passt de bal zonder na te denken. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter begaat een overtreding. Schlageter krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Inworp. Tylikowski met de inworp. Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft de bal voor. Tulus maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Paszczyszyn de bal. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn begaat een overtreding. Paszczyszyn krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Schlageter speelt de bal door. Przystał rent richting de bal. Met opzet legt Silber zijn tegenspeler op de grond. Silber krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber passt de bal zonder na te denken. Schlageter bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
del Cerro geeft een hoge lob. Strik speelt de bal door. Saberhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saberhagen haalt uit met een fantastische trap. Andreazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Marauders FC 1:0

38e minuut.
Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlageter rent richting de bal. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Marauders FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 55%, Marauders FC 45%.
Megara FC - Marauders FC 2:0

54e minuut.
Joneѕ rent richting de bal. Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ onderschept slim de pass. Joneѕ geeft een lange en hoge pass. Tulus krijgt zijn hoofd ertegen. İsgəndərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Paszczyszyn de bal. Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strik met een sublieme pass. Singh geeft de bal voor. Branan onderschept slim de pass. İsgəndərli bokst de bal weg.

73e minuut.
Gawinecki passt de bal in één keer door. Daar is Saberhagen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saberhagen geeft een lange en hoge pass. Silber maakt een snoekduik en kopt de bal. Andreazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megara FC - Marauders FC 3:0

76e minuut.
Hamilton passt de bal met de wreef. Singh rent richting de bal. Singh speelt de bal door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Short komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Talpăiute met een sublieme pass. Holmedal rent richting de bal. Short begaat een overtreding. Short krijgt een gele kaart. Holmedal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manolov komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Singh kan de bal niet met de borst controleren. Short verovert de bal door een tackle van achteren. Holmedal is nu in balbezit. Short verovert de bal door een tackle van achteren. Short schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megara FC 54%, Marauders FC 46%.
Megara FC - Marauders FC 3:0