Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marauders FC Megara FC
3-5-2 Var1 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 43.5
very good Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Pawlica passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Talpăiute begaat een overtreding. Talpăiute krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Camuñas heeft problemen om de bal te vangen. Camuñas passt de bal met de wreef. Saberhagen speelt de bal door. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pawlica geeft een lange en hoge pass. Branan kopt de bal weg. Singh met een sublieme pass. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli bokst de bal weg. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Talpăiute zijn tegenspeler op de grond. Talpăiute krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tulus raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamilton komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 1:0

15e minuut.
Holmedal is nu in balbezit. Holmedal geeft een hoge lob. Hamilton kopt de bal weg. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gawinecki geeft een hoge lob. Holmedal kopt de bal weg. Tulus rent richting de bal. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
De Page is nu in balbezit. De Page geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tulus de bal. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli bokst de bal weg.

20e minuut.
Paszczyszyn passt de bal met de wreef. Silber bereikt de bal nog maar net als eerste. Przystał bereikt de bal nog maar net als eerste. Silber verovert de bal door een tackle van achteren. Silber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gawinecki rent richting de bal. Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton geeft een hoge lob. Joneѕ maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Branan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Singh passt de bal met de wreef. Hamilton met een sublieme pass. Daar is Joneѕ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joneѕ schiet op doel. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De Page passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Branan de bal. Tulus rent richting de bal. Tulus haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 2:0

32e minuut.
Joneѕ rent richting de bal. Branan verovert de bal door een tackle van achteren. Branan geeft de bal voor. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn schiet op doel. Andreazza bokst de bal weg.

34e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus speelt de bal door. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. Na een snelle pass probeert Branan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Tulus de bal onder controle te krijgen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus probeert naar een medespeler te passen. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 3:0

39e minuut.
Tulus controleert de bal met de borst. Profiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Singh met een snel genomen vrije trap. Daar is Pikulec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joneѕ is nu in balbezit. Joneѕ schiet op doel. Na een snelle pass probeert Branan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Saberhagen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manolov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 37%, Megara FC 63%.
Marauders FC - Megara FC 3:0

61e minuut.
Holmedal probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus probeert naar een medespeler te passen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De Page kopt de bal weg. Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Megara FC 4:0

67e minuut.
Tylikowski passt de bal zonder na te denken. Đình Văn is nu in balbezit. Tulus speelt de bal door. Joneѕ bereikt de bal nog maar net als eerste. Joneѕ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Tulus onderschept slim de pass. Tulus passt de bal zonder na te denken. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Đình Văn met de inworp. Tulus rent richting de bal. Tulus geeft een hoge lob. Joneѕ rent richting de bal. Joneѕ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 41%, Megara FC 59%.
Marauders FC - Megara FC 4:0