Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayne Rockets Universitario FC
big b Tactiek 352
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 50
very good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


9e minuut.
Adams passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villalba de bal. Merkiewski rent richting de bal. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Kecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Guglielmone is nu in balbezit. Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel. Tomašák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Merkiewski onderschept slim de pass. Eisenhower is nu in balbezit. Merkiewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eisenhower is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monk komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Karalus is nu in balbezit. Karalus heeft problemen om de bal te vangen. Karalus passt de bal in één keer door. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Van Sam onderschept slim de pass. Van Sam passt de bal in één keer door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal met de wreef. Slavkovski met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Walton heeft problemen om de bal te vangen. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba geeft een hoge lob. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus schiet op doel. Tomašák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Universitario FC 0:1

32e minuut.
Althof geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adams geeft een hoge lob. Villalba springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Durden is nu in balbezit. Durden passt de bal in één keer door. Villalba is nu in balbezit. Villalba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Walton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán geeft een hoge lob. Karalus kopt de bal weg. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Durden met een sublieme pass. Adams is nu in balbezit. Adams passt de bal zonder na te denken. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba haalt uit met een fantastische trap. Kecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traeger komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie begaat een overtreding. Vrabie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 47%, Universitario FC 53%.
Wayne Rockets - Universitario FC 0:1

46e minuut.
Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski geeft een hoge lob. Bolchiş probeert de bal aan de voet te houden. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gerba heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal met de wreef. Slavkovski geeft de bal voor. Karalus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bolchiş geeft een lange en hoge pass. Van Sam heeft problemen om de bal te vangen. Pandelescu rent richting de bal. Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Karalus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger verovert de bal door een tackle van achteren. Traeger probeert naar een medespeler te passen. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán speelt de bal door. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Universitario FC 0:2

67e minuut.
Tomašák speelt de bal door. Vrabie kopt de bal weg. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams draait met de bal, schiet en ... Kecker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayne Rockets - Universitario FC 1:2

69e minuut.
Bolchiş passt de bal zonder na te denken. Karalus rent richting de bal. Durden begaat een overtreding. Durden krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayne Rockets 51%, Universitario FC 49%.
Wayne Rockets - Universitario FC 1:2