Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitario FC Wayne Rockets
352 Tactiek big b
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten very good
good Passen weak
very good Verdedigen good


5e minuut.
Heaps geeft de bal voor. Klungelig pakt Adams de bal. Adams passt de bal zonder na te denken. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Van Sam geeft de bal voor. Daar is Eisenhower, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eisenhower passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel. Kecker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

25e minuut.
Merkiewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walton met een snelle inworp. Adams is nu in balbezit. Adams geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Adams raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Traeger komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Guglielmone probeert naar een medespeler te passen. Utley rent richting de bal. Gerba onderschept slim de pass. Gerba draait met de bal, schiet en ... Tomašák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Traeger met een sublieme pass. Vrabie rent richting de bal. Vrabie passt de bal met de wreef. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 54%, Wayne Rockets 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitario FC - Wayne Rockets 0:0

48e minuut.
Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski speelt de bal door. Gerba is nu in balbezit. Gerba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Guglielmone geeft de bal voor. Monk heeft problemen om de bal te vangen. Gerba rent richting de bal. Gerba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Wayne Rockets 1:0

53e minuut.
Walton met de inworp. Traeger rent richting de bal. Traeger geeft een hoge lob. Villalba maakt een snoekduik en kopt de bal. Kecker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gerba verovert de bal door een tackle van achteren. Gerba passt de bal in één keer door. Karalus rent richting de bal. Karalus schiet op doel. Tomašák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Wayne Rockets 2:0

58e minuut.
Pandelescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vrabie de bal. Riemel begaat een overtreding. Riemel krijgt een gele kaart. Vrabie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Villalba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Wayne Rockets 2:1

66e minuut.
Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Karalus is nu in balbezit. Karalus speelt de bal door. Gerba rent richting de bal. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitario FC - Wayne Rockets 3:1

71e minuut.
Walton passt de bal in één keer door. Riemel heeft problemen om de bal te vangen. Riemel geeft de bal voor. Karalus rent richting de bal. Karalus draait met de bal, schiet en ... Tomašák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Guglielmone met een sublieme pass. Utley bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovski begaat een overtreding. Slavkovski krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Vrabie speelt de bal door. Klungelig pakt Traeger de bal. Slavkovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slavkovski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Karalus is nu in balbezit. Van Sam rent richting de bal. Karalus onderschept slim de pass. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Walton is nu in balbezit. Guglielmone begaat een overtreding. Walton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monk met een snel genomen vrije trap. Riemel rent richting de bal. Riemel geeft een hoge lob. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitario FC 42%, Wayne Rockets 58%.
Universitario FC - Wayne Rockets 3:1