Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chula Vista United bootlickers
flat four Tactiek 523
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten excellent
good Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Pinner passt de bal in één keer door. Buckner rent richting de bal. Buckner passt de bal zonder na te denken. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. Dilazzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Nawoj geeft de bal voor. Crittenden heeft problemen om de bal te vangen. Drăgănescu speelt de bal door. Vörös bereikt de bal nog maar net als eerste. Vörös schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rycak speelt de bal door. Daar is Hutai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai speelt de bal door. Vörös rent richting de bal. Vörös draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chula Vista United - bootlickers 1:0

16e minuut.
Mitruś is nu in balbezit. Mitruś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Storey de bal. Hutai rent richting de bal. Hutai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nawoj kopt de bal weg. Daar is Ivy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivy passt de bal met de wreef. Daar is Goldberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. Dilazzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Buckner passt de bal zonder na te denken. Rycak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beasley. Beasley krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pinner geeft een hoge lob. Nawoj probeert de bal met de borst te controleren. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg schiet op doel. Dilazzaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Crittenden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hutai is nu in balbezit. Crittenden verovert de bal door een tackle van achteren. Crittenden geeft een lange en hoge pass. Goldberg maakt een snoekduik en kopt de bal. Dilazzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Dombrowski passt de bal zonder na te denken. Beasley heeft problemen om de bal te vangen. Beasley passt de bal in één keer door. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Joseph rent richting de bal. Joseph passt de bal met de wreef. Buckner probeert naar een medespeler te passen. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kreis trapt de bal weg. Klungelig pakt Mitruś de bal. Buckner probeert naar een medespeler te passen. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chula Vista United - bootlickers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 61%, bootlickers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chula Vista United - bootlickers 1:1

57e minuut.
Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Nawoj verovert de bal door een tackle van achteren. Beasley verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dombrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombrowski passt de bal met de wreef. Rabello is nu in balbezit. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg draait met de bal, schiet en ... Dilazzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Ałtyn komt het veld opgelopen. Trujillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drăgănescu met een sublieme pass. Mitruś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vörös kopt de bal weg. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Storey is nu in balbezit. Hutai verovert de bal door een tackle van achteren. Hutai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hutai is nu in balbezit. Dombrowski is nu in balbezit. Mitruś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dombrowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dombrowski kan niet meer verder spelen. Whittington komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabello met een harde bal richting middenveld. Buckner kopt de bal weg. Goldberg heeft problemen om de bal te vangen. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chula Vista United 47%, bootlickers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chula Vista United - bootlickers 1:1