Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bootlickers Chula Vista United
523 Tactiek flat four
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Pierce controleert de bal met de borst. Rycak rent richting de bal. Pierce begaat een overtreding. Pierce krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Pierce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierce passt de bal met de wreef. Ivy met een sublieme pass. Daar is Tyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ivy passt de bal met de wreef. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton passt de bal zonder na te denken. Pierce geeft een hoge lob. Tyler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lerch onderschept slim de pass. Lerch geeft een hoge lob. Crittenden kopt de bal weg. Tyler rent richting de bal. Tyler schiet op doel. Paal! Daar is Nawoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdebel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Hamilton passt de bal met de wreef. Pierce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 41%, Chula Vista United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bootlickers - Chula Vista United 0:0

50e minuut.
Ivy passt de bal in één keer door. Tyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński maakt een afschuwelijke overtreding. Faliński krijgt een gele kaart. Tyler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tyler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bootlickers - Chula Vista United 1:0

76e minuut.
Mitruś rent richting de bal. Mitruś met een sublieme pass. Hutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bootlickers - Chula Vista United 1:1

77e minuut.
Rycak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ałtyn komt het veld opgelopen. Dardano komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ałtyn passt de bal zonder na te denken. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś passt de bal zonder na te denken. Dardano is nu in balbezit. Dardano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bootlickers 47%, Chula Vista United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bootlickers - Chula Vista United 1:1